ΑΕΚ: Ξεχώρισε και στο Μαρκόπουλο η ποδηλασία

ΑΕΚ: Ξεχώρισε και στο Μαρκόπουλο η ποδηλασία
Photo Credits: INTIME

Νέες πρωτιές και επιτυχίες για τους ποδηλάτες της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρωτιές, εξαιρετικές κούρσες και θετική εικόνα για ακόμα μία φορά από μικρούς και μεγάλους Ποδηλάτες της ΑΕΚ στον 13ο Γύρο Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός «ΕΡΜΗΣ» Μαρκοπούλου.

Ο Κωνσταντίνος Κατσιλιέρης, στην Κατηγορία Μάστερς Δ1, κατέκτησε ακόμα μία 1η θέση, αφήνοντας πίσω όλους τους ανταγωνιστές του. Ασημένιο μετάλλιο για τον Βαγγέλη Σακελλή στην Μάστερς Γ1, ενώ στην 6η θέση κατετάγη ο Ανδρέας Γεωργόπουλος. Μετάλλια είχαμε και στην Ακαδημία, καθώς ο Ιαάσονας Γιαλαμάς με εκπληκτική κούρσα ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στα Μίνι Μεγάλα. Στην ίδια κατηγορία, ο Κωνσταντίνος Παπίτσης τερμάτισε 10ος.

Στα Μίνι Μικρά, ο Μάριος-Ανάργυρος Μούργκας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, κρατώντας ψηλά τη σημαία του Συλλόγου, με τον Άλκη Καλλίγερο να τερματίζει αμέσως μετά. Στους Παμπαίδες, ο Ιωάννης Τριανταφυλλίδη κατέλαβε την 10η θέση και στους Παίδες ο Στράτος Μανωλίδης την 13η.Την αποστολή συνόδεψαν ο προπονητής, Ιβάν Μαυροθαλασσίτης, και ο Team Manager, Παναγιώτης Γρούβας. Η ΑΕΚ συγχαίρει τους αθλητές της για την παρουσία τους και τις επιτυχίες τους σε ακόμα έναν δύσκολο αγώνα!

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X