ΑΕΚ: «Βόμβα» Αγγελόπουλου που την αλλάζει επίπεδο - Κλείνει τεράστιο deal για την ονοματοδοσία του γηπέδου!

ΑΕΚ: «Βόμβα» Αγγελόπουλου που την αλλάζει επίπεδο - Κλείνει τεράστιο deal για την ονοματοδοσία του γηπέδου!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ και ο Μάκης Αγγελόπουλος βρίσκονται πολύ κοντά σε deal για την ονοματοδοσία του γηπέδου

Ο Μάκης Αγγελόπουλος εδώ και καιρό προετοίμαζε τις κινήσεις του και βρίσκεται πολύ κοντά σε μια μεγάλη συμφωνία που μπορεί να αλλάξει την μοίρα της ΑΕΚ από εδώ και πέρα. Άλλωστε το είχε αναφέρει αρκετές φορές ότι κοίταζε το μέλλον της ομάδας και την οικονομική της επάρκεια.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη που κάνει το euro2day.gr, ο νέος Διευθύνοντας Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής Σταύρος Κωνσταντάς, «έκλεισε συμφωνία για την ονοματοδοσία του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων, της μπασκετικής έδρας της ΑΕΚ, αλλά και κέντρου αθλητικής, πολιτιστικής και ψυχαγωγικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή». Η κίνηση αυτή εντάσσεται σε μια γενικότερη ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της εταιρείας στην Δυτική Αττική μετά από 2 χρόνια lockdown, βασιζόμενη στην σημαντική έξαρση σε συναυλίες και διάφορα άλλα event που αναμένονται στην περιοχή και θα συμβάλλουν στην γενικότερη αναβάθμιση της.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ είχε πολλές επαφές με την νέα διοίκηση της μεγάλης πολυεθνικής «ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» και φαίνεται ότι όλα οδεύουν προς συμφωνία που θα αφορά το κλειστό των Άνω Λιοσίων ως προς την ονοματοδοσία του γηπέδου. Ο Μάκης Αγγελόπουλος δούλευε την υπόθεση αρκετό καιρό στο παρασκήνιο και όλα πήγαν καλά για μια κίνηση που θα αλλάξει το στάτους της ΑΕΚ από εδώ και πέρα. Όπως είχε πει ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, με «όχημα» το γήπεδο, όλη η περιοχή θα αναβαθμιζόταν σταδιακά με επενδύσεις που θα γίνουν και θα αναμορφώσουν τον Δήμο Φυλής.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X