Στο στόχαστρο της Νάπολι ο Πιάνιτς

Tuttosport: «Μόνο σε Μπαρτσελόνα πάει ο Πιάνιτς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την απόκτηση του Μιραλέμ Πιάνιτς με τη μορφή δανεισμού θα κινηθεί η Νάπολι το ερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής «Sport».

Ο Βόσνιος ανήκει στην Μπαρτσελόνα, με την οποία έχει συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια, ωστόσο δεν αναμένεται να βρίσκεται στα πλάνα του Τσάβι ενόψει της νέας σεζόν, με τους «μπλαουγκράνα» να επιθυμούν να ξεφορτωθούν τον… βραχνά του μεγάλου του μισθού.

Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν ο Πιάνιτς αγωνίστηκε ως δανεικός στην Τουρκία και την ομάδα της Μπεσίκτας, με την οποία πραγματοποίησε 26 εμφανίσεις με 4 ασίστ, ενώ δεν αναμένεται να επιστρέψει στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα λοιπόν με τον εν λόγω δημοσίευμα, η Νάπολι είναι διατεθειμένη να του προσφέρει την ευκαιρία να επιστρέψει στην Ιταλία και τη Serie A, σχεδόν δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους, αφού ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού!

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X