Original 21 Πάφου: «Μελισσανίδη άφησες την τύχη της ΑΕΚ σε άσχετους, δεν βγήκε ένας να μιλήσει στον κόσμο»

Original 21 Πάφου: «Μελισσανίδη άφησες την τύχη της ΑΕΚ σε άσχετους, δεν βγήκε ένας να μιλήσει στον κόσμο»
Photo Credits: INTIME

Σφοδρή επίθεση της Original 21 Πάφου στον Δημήτρη Μελισσανίδη για την κατάσταση της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Original 21 Πάφου με ανάρτηση στα social, επιτίθεται στον Δημήτρη Μελισσανίδη για όσα συνέβησαν τη φετινή χρονιά και όχι μόνο.

Η ανάρτηση της Original 21 Πάφου

«Το παρών κείμενο απευθύνεται σε ένα και μόνο άτομο. Δημήτρη Μελισσανίδη – διαχειριστή ή πρόεδρε της ΑΕΚ μας, ΑΠΕΤΥΧΕΣ.
Θέλεις ή δεν θέλεις, πλέον το συμπέρασμα είναι ότι ΔΕΝ μπορείς!
ΔΕΝ μπορείς γιατί άφησες την ΑΕΚ στην τύχη άπειρων και άσχετων ατόμων. Σε διοικητικές θέσεις, σε τεχνικό επιτελείο και ως επακόλουθο σε ποδοσφαιριστές. Φέτος είδαμε την ΑΕΚ να διασύρεται από άπειρους και τώρα πλέον αποτυχημένους τεχνικούς διευθυντές.

Με ένα διευθυντή «επικοινωνίας» που με φασιστικές κινήσεις φιμώνει τον κόσμο μπλοκάροντας τον από τα μίντια της ομάδας. Δική του η ΑΕΚ? Αναρωτιόμαστε.

Με έναν «αρχηγό» φάντασμα για πολλά χρόνια εντός των αποδυτηρίων της ομάδας. Αρχηγό που αρνείται να εκτελέσει πέναλτι και να έρθει να μιλήσει στο κόσμο για τις ξεφτίλες που έχει καταγράψει η «ομάδα».

Σούμα της ιστορίας ? Εκτός Ευρώπης για 4η φορά στην ιστορία σου για βαθμολογικούς λόγους, διασυρμοί και αποτελέσματα εντός έδρας στα επίπεδα της μαύρης σεζόν του 13΄.
Εκτός από τα φετινά είδαμε σερί χαμένων τελικών, διασυρμούς, ρεκόρ χαμένων ντέρμπι.
Την ομάδα να μπαίνει σε ομίλους champions league και παρόλα αυτά όχι μόνο να μην την ενισχύεις αλλά να την αποδυναμώνεις. Αποτέλεσμα αυτών οι μηδέν βαθμοί στους ομίλους.

Επειδή τα λεφτά φυλάχτηκαν για μαξιλαράκι ασφαλείας για το γήπεδο. Ένα γήπεδο που εσύ είπες η ομάδα δε θα έβαζε ευρώ. Ένα γήπεδο που ανακοινώθηκε το 2013 και όμως ενδέχεται να καταφέρουμε το τραγελαφικό: να μην μπούμε μέσα αρχές της σεζόν.

Είδαμε τακτικές δεκαετίας 90΄ για διαπραγματεύσεις συμβολαίων. Παίκτες που έδωσαν και την ψυχή τους για την ομάδα να μπαίνουν στο ψυγείο επειδή αποφάσισαν να μην ανανεώσουν. Αντιθέτως αλληλεγγύη και αυτόματη ανανέωση συμβολαίων σε όσους έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Φιλανθρωπικό ίδρυμα ή ποδοσφαιρική ομάδα?
Ποδοσφαιρικά κριτήρια και λογική πουθενά. Επιλογές και αλλαγές προπονητών συχνές και ακατανόητες κατά τα άλλα με φάρο την Αγιά Σοφιά. Και κάθε φορά σκούπα με επιλογές χειρότερες από τις προηγούμενες. Άπειροι προπονητές, άπειροι τεχνοκράτες σε σημαντικά πόστα. Παραφροσύνη.

Ζητάμε εξηγήσεις για πολλά!

Να ξεκινήσουμε για τις σχέσεις σου με τον Ρώσο? Και εδώ πολλές παραξενιές μαζεμένες. Από τις μη αντιδράσεις της ΠΑΕ για την σφαγή του Βόλου? Από τον Δημητριάδη που ξαφνικά τυφλώθηκε και άλλαξε τις καταθέσεις? Από την καλοσύνη σου να δώσεις στον μπαοκ την θέση στο champions league ασχέτως αν τιμωρήθηκε για ληγμένα δελτία? Αλήθεια αφού δήλωσες διαχειριστής, πόσο καλά διαχειρίστηκες τα συμφέροντα της ΑΕΚ τότε;
Για τα εντός γηπέδου με μπαοκ είναι γραμμένη κάτω η ιστορία. Πριν και μετά από σένα. Δεν θα αναφέρουμε κάτι άλλο εμείς.

Να συνεχίσουμε για την μεταγραφή ενός 28χρονου Σουηδού από μικρομεσαία ομάδα της Σουηδίας μια μέρα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ πως δεν θα γίνει μεταγραφή? Επιτυχία και εδώ όπως και οι περισσότερες των μεταγραφών! Άπειρες κινήσεις χωρίς καμία λογική!
Το ότι όποιος παίκτης φύγει από την ομάδα βρίσκει την υγεία του λέει κάτι? Προβληματίζει καθόλου η πορεία του Λιβάγια, του Μπακασέτα, του Γιακουμάκη, του Αθανασιάδη, του Βέρντε, του Μπογέ ?

Προβληματίζει όταν ο άνθρωπος που ξέρει καλύτερα από όλους το ποδοσφαιρικό υλικό της Β΄ομάδας δεν επέλεξε να φέρει έστω και ένα παίκτη στην ελλειμματική 1η ομάδα. Τόσα χρόνια project υποδομών για το τίποτα?

Για τον προπονητή που επιλέγεις να ξεκινήσει την σεζόν φέρνοντας τις επιλογές του και στο δίμηνο εξαφανίζεται και εσύ μένεις με τις επιλογές του και τα συμβόλαια? Πάνω από όλα επαγγελματισμός και λογική!

Μετά από όλα αυτά πάμε σε έναν Αργεντινό προπονητή και σε ένα επιτελείο που ποτέ ξανά δεν ήρθαν στην Ευρώπη για να αναστήσει μια ομάδα άρρωστη σε όλα τα επίπεδα. Καλή επιτυχία κόουτς-καμικάζι!
Από ατάκες και υποσχέσεις χορτάσαμε. Η ιστορία έγραψε.

Έγραψε ότι στην ανάπτυξη της εταιρείας ίσως πέτυχες. Φτιάχνεις γήπεδο, προπονητικό, γραφεία! Στην ανάπτυξη της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ όμως απέτυχες. Όσες κινήσεις και αλλαγές έκανες απέτυχαν παταγωδώς. Ψυχολογία κόσμου και ομάδας υπό το μηδέν. Όλα αυτά λίγους μήνες πριν η ομάδα μπει στο παλάτι της. Ένα παλάτι που περιμένουμε σχεδόν 20 χρόνια και οι χειρισμοί σου έφεραν ομάδα και κόσμο να μπαίνουν με τις χειρότερες προϋποθέσεις.

Η ΑΕΚ μας πρέπει να παλεύει παντού και πάντα. Η ΑΕΚ μας μπορεί να πέφτει, αλλά πέφτει πάντα μάχιμη και με αξιοπρέπεια. Βρες και κάνε τις αλλαγές που πρέπει ώστε η ΑΕΚ να ορθοποδήσει και να αποκτήσει την αξιοπρέπεια της χθες! Αλλαγές από εσένα, σε στελέχη, ποδοσφαιριστές μέχρι τον τελευταίο στα Σπάτα! Αλλαγές με βάση την παραδοχή στα λάθη και με στόχο την ουσία!
ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΧΘΕΣ!

ΥΓ1. Το να μη βγαίνει ένας να μιλήσει στο κόσμο μετά τα ξεφτιλίκια σας, δείχνει το πόσο κότες είναι όσοι απαρτίζουν τον οργανισμό. Με τις κότες που έχεις μαζέψει είναι ανάλογα και τα αποτελέσματα.

ΥΓ2. ΜΟΝΟ ΑΕΚ….. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΕΚ»

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X