Κατσουράνης για ΑΕΚ: «Τίποτα δεν είναι οργανωμένο και σοβαρό - Πολύ κακό περιβάλλον γύρω από τους παίκτες» (VIDEO)

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ολοκλήρωση μιας πλήρως αποτυχημένης χρονιάς - Οφείλουμε την πιο μεγάλη συγγνώμη στον κόσμο μας»
Photo Credits: INTIME

Οσα ανέφερε ο Κώστας Κατσουράνης για την καταστροφική πορεία της ΑΕΚ τα τελευταία 4 χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Κατσουράνης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του καναλιού Betarades.gr μετά το τέλος της 10ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League και κλήθηκε να σχολιάσει την κακή φετινή πορεία της ΑΕΚ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ενωσης τόνισε ότι η ομάδα λειτουργεί με λάθος τρόπο τα τελευταία 4 χρόνια, κάτι που αναδεικνύεται ακόμη και από την επιλογή Μιλόγεβιτς το καλοκαίρι, όταν υπήρχε η δυνατότητα η ομάδα να συμφωνήσει με τον Αγγελο Ποστέκογλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κατσουράνης:

«Όλη η ατμόσφαιρα είναι προβληματική στην ΑΕΚ.

Και οι παίκτες χωρίς ψυχολογία, χωρίς δυνατότητες να κάνουν πολλά πράγματα. Τους βλέπεις ότι δεν πιστεύουν στη νίκη. Αλλά νομίζω για την ΑΕΚ αυτό είναι η συνέχεια των τεσσάρων χρόνων με κακές επιλογές κακές αποφάσεις, διοικητικά πάντα μιλώ. Κακό περιβάλλον γύρω-γύρω από την ομάδα, που επηρεάζει πάρα πολύ τους ποδοσφαιριστές. Όχι ότι δεν έχουν ευθύνη οι ποδοσφαιριστές, όλοι έχουν ευθύνη, απλώς οι ποδοσφαιριστές είναι οι τελευταίοι. Σε όλο αυτό που έχει φτιαχτεί τα τελευταία 4 χρόνια, δεν υπάρχει σειρά, να ακολουθούνται κάποιες διαδικασίες.

Τίποτα δεν είναι οργανωμένο και σοβαρό, για να φτιαχτεί ομάδα με υπομονή. Γιατί χρειάζεται υπομονή δεν γίνεται να διώχνεις κάθε τρεις μήνες τον προπονητή. Σήμερα βγήκε ο Ποστέκογλου και είπε ότι το καλοκαίρι ‘ήμουν πολύ κοντά στην ΑΕΚ’. Όταν αντί του Ποστέκογλου επιλέγεις τον Μιλόγεβιτς πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ κακή απόφαση.

Ο άνθρωπος έχει πάρει πρωτάθλημα στην Ιαπωνία με μία ομάδα που δεν το είχε πάρει ποτέ, έχει πάρει πρωτάθλημα στην Αυστραλία με όλες τις ομάδες που προπόνησε και γενικότερα έχει παίξει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Δηλαδή έχω δει τον Γκουαρντιόλα να κάνει δηλώσεις για τον Ποστέκογλου και να λέει ότι ‘δεν είχα δει ξανά προπονητή που η ομάδα του να έχει περισσότερη κατοχή από τη Σίτι’. Βέβαια δεν αποκλείεται να είχε έρθει εδώ και να είχε καεί.

Γιατί όπως είπα και πιο πριν το ζήτημα δεν είναι απαραίτητα οι παίκτες και οι προπονητές. Απλώς αυτή η απόφαση ήταν μία λάθος απόφαση, μία λάθος αξιολόγηση στα δικά μου μάτια. Αν αξιολόγηση στο Μιλόγεβιτς και τον Ποστέκογλου, το τι ποδόσφαιρο παίζουν, τι ανάπτυξη θέλουν να κάνει η ομάδα τους από πίσω, τι στόχους έχουν στο παιχνίδι τους, πώς χτίζουν και βελτιώνουν τις ομάδες τους σιγά-σιγά. Δηλαδή αν δείτε Σέλτικ μπορεί να μην ξεκίνησε καλά, ωστόσο στην πορεία βελτιώθηκε.

Και στο πρωτάθλημα πήγε καλά και στην Ευρώπη πήγε καλά. Και καλό ποδόσφαιρο έπαιξε και επιθετικό ποδόσφαιρο έπαιξε, που η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που η ταυτότητά της είναι επιθετική και πρέπει να παίζει επίθεση.

Από κει και έπειτα η ΑΕΚ έχει αυτές τις παθογένειες και το τοξικό περιβάλλον που πρέπει να λυθούν. Η λέξη-κλειδί για μένα είναι η λέξη όραμα. Να υπάρξουν κάποιοι άνθρωποι που να δώσουν όραμα στον κόσμο. Ο κόσμος είναι πάρα πολύ στεναχωρημένος και πάρα πολύ οργισμένος.

Οπότε αν δεν υπάρξει όραμα, που θα βγουν άνθρωποι και θα πουν τι πλάνο θα ακολουθήσει η ΑΕΚ, σε ακαδημίες και σε όλο τον οργανισμό. Δεν είναι μόνο έπαιρνα έναν προπονητή και λύθηκαν όλα τα προβλήματα. Αν γίνει αυτό ο κόσμος της ΑΕΚ έχει την αντιληπτική ικανότητα να κάνει υπομονή από τη στιγμή που θα βλέπει πως κάτι λειτουργεί σωστά».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X