Ντέμης για Μάνταλο: «Τον πείσαμε ότι φταίει αυτός για την πορεία της ΑΕΚ - Λάθος οι δηλώσεις του» (VIDEO)

Ντέμης: «Ο Αλμέιδα θα αποτύχει σε αυτό το περιβάλλον της ΑΕΚ - Τα στελέχη άφησαν μόνους τους παίκτες με τους οπαδούς»

Οσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε ο Πέτρος Μάνταλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε για όσα έγιναν στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ δεν άφησε τις δηλώσεις του Πέτρου Μάνταλου να… πέσουν κάτω. Ο αρχηγός της Ενωσης ουσιαστικά άφησε να εννοηθεί πως θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ, με δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό και ο Ντέμης χαρακτήρισε λανθασμένη αυτή την προσέγγιση.

Ο Ντέμης για την προαναγγελία αποχώρησης του Μάνταλου

«Όλες οι δηλώσεις είναι ένα λάθος. Έχουμε πείσει έναν παίκτη ότι φταίει αυτός για την πορεία της ομάδας. Μια ομάδα που έχει αλλάξει 3 προπονητές μέσα σε μια σεζόν, δεν προστατεύεται από κανέναν. Το πρώτο που γίνεται εδώ και χρόνια στην ΑΕΚ, είναι να φύγει η ευθύνη από πάνω μας.

Από που και ως που ένας παίκτης φταίει, μπορεί να το πιστεύει ο ίδιος, αλλά δεν γίνεται ένας παίκτης να λέει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη, δεν γίνεται. Σε μια ποδοσφαιρική ομάδα δεν γίνεται να βγαίνει ένας παίκτης και να λέει ότι φταίω.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X