Ντέμης: «Ο οργανισμός ΑΕΚ δεν προστατεύει τους παίκτες - Όλοι ξέρουν τι πρέπει να αλλάξει» (VIDEO)

Ντέμης: «Η ΑΕΚ δεν είχε τελική πάσα, με Μάνταλο και Αραούχο δεν θα γινόταν να μην κερδίσει - Ο Ολυμπιακός δεν στάθηκε πουθενά άτυχος φέτος» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέμης Νικολαΐδης για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε για όσα έγιναν στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο παλαίμαχος φορ τόνισε πως οι παίκτες δεν έχουν ευθύνη για κάτι και κακώς αποδοκιμάζονται, ενώ αναφέρθηκε και για τις δηλώσεις του Μάνταλου.

Ο Ντέμης για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός από το 21:30 και μετά

Κανείς δεν έδινε σημασία στο ματς, αλλά δεν είναι αδιάφορο ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η ιστορία γράφει και βαραίνει οποιαδήποτε φανέλα. Δεν μπορείς να χάνεις πάλι από τον Ολυμπιακό. Πάλι να προηγείσαι και πάλι να στο γυρνάει. Η ΑΕΚ χρειαζόταν τη νίκη, αλλά δεν ξέρω πόσο θα μπορούσε να συγκεντρωθεί σε ένα τέτοιο ματς. Είδα από αυτό που είδα όλη τη χρονιά κι αυτό που είδα μέσα στο Χαριλάου. Ότι σέντρα πήγαινε μέσα στην περιοχή, πήγαινε είτε γκολ, είτε να γίνεται ευκαιρία του Ολυμπιακού. Και τα τρία γκολ ήταν από σέντρες, όπως και στο Χαριλάου. Το βλέπεις και δεν το πιστεύεις.

Δεν γίνεται να αποδοκιμάζεις και να φταίνε οι παίκτες. Για ένα πράγμα οι παίκτες έρχονται και για ένα πράγμα έχεις απαίτηση από αυτούς. Να τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο, για τίποτα άλλο. Μπορείς να θυμώσεις με αυτούς, αν δεν τα δώσουν όλα ή αν προσβάλουν με τη συμπεριφορά τους την ομάδα ή την ιστορία της ομάδας. Φέτος δεν έχουμε δει παίκτη στην ΑΕΚ να μην τα δίνει όλα, δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν. Δεν έχω δει αδιάφορο. Σίγουρα φταίει και ο οργανισμός ΑΕΚ, δεν τους προστατεύει. Το να ακούω οπαδούς να βρίζουν εν χορό παίκτη είναι απαράδεκτο, δεν μπορώ να το διανοηθώ. Η ΑΕΚ ήταν μια ομάδα που αγαπούσε μόνο τους παίκτες, υπήρχε τρομερό δέσιμο παικτών με κερκίδα. Δικαιολογώ μόνο αν κάποιος είναι αδιάφορος. Το τι ταλέντο κουβαλάει ο καθένας είναι δουλειά του σκάουτερ και της ομάδας. Κάποιοι τον επιλέξανε να παίξει».

Για την επόμενη μέρα

«Όλοι ξέρουν τι πρέπει να αλλάξει, πρέπει η ΑΕΚ να αντιμετωπιστεί ως επαγγελματική ή σύγχρονη ομάδα».

 

 

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X