Τελικός Europa League με δυνατό αουτσάιντερ

Τελικός Europa League με δυνατό αουτσάιντερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποιος θα σηκώσει την ευρωπαϊκή κούπα ύψους 65 εκατοστών και βάρους 15 κιλών του Europa League; Τα πάντα θα κριθούν απόψε στη Σεβίλλη (22:00), με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τη Ρέιντζερς να υπόσχονται έναν επικό τελικό, πλαισιωμένο με 600+ αγορές, κορυφαία ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης τους τελευταίους μήνες παράτησε την Bundesliga και πέτυχε τον μεγάλο στόχο, που ήταν η συμμετοχή στον τελικό του Europa League. Οι παίκτες του Όλιβερ Γκλάσνερ έφτασαν μέχρι το «Σάντσεθ Πιθχουάν» αήττητοι και πλέον αναζητούν την 8η νίκη τους, η οποία προσφέρεται στο 2.25! Αυτή θα τους εκτοξεύσει στα ουράνια και θα τους χαρίσει το δεύτερο ευρωπαϊκό έπαθλο της ιστορίας τους μετά το 1980.

Οι «αετοί» περιμένουν τα πάντα στην επίθεση από τους Καμάντα, Κόστιτς και Μπορέ, οι οποίοι συμμετείχαν στα 18 από τα 20 γκολ που σκόραραν οι Γερμανοί στη διοργάνωση. Όπως γίνεται αντιληπτό βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας και το να βρουν δίχτυα ξανά προσφέρεται στο 4.00, στο 4.50 και στο 2.88 αντίστοιχα.

Η Ρέιντζερς στη φετινή διοργάνωση απέδειξε ότι είναι πολύ… σκληρή για να πεθάνει! Παράλληλα, έγινε ο εφιάλτης των γερμανικών ομάδων. Οι «Gers» στους «32» απέκλεισαν την Ντόρτμουντ, στα ημιτελικά τη Λειψία και μοιάζουν αποφασισμένοι να επιστρέψουν στους ευρωπαϊκούς τίτλους μετά από 50 χρόνια! Το σενάριο κατάκτησης ανεξαρτήτως διαδικασίας, κοστολογείται στο 2.10.

Ο προπονητής Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ έχει δημιουργήσει μια ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ και βλέπει τον αρχηγό να το πιστεύει όσο κανείς άλλος. Ο λόγος για τον Τζέιμς Ταβερνιέ, ο οποίος παρότι αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας είναι πρώτος σκορερ στο φετινό Europa League με 7 γκολ. Η ηγετική μορφή των Σκωτσέζων υποσχέθηκε γκολ και στον τελικό στις pre game δηλώσεις. Η τιμή να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή βρίσκεται στο 4.00.

Συχνά σε τελικούς οι ομάδες λύνουν τις διαφορές τους στην παράταση. Στο 6.20 στα ειδικά στοιχήματα να κριθεί η «μονομαχία» στο έξτρα μισάωρο. Επίσης, με δεδομένο ότι είναι ένα ματς χωρίς αύριο περιμένουμε ότι θα πέσουν κορμιά. Ο Σλοβένος διαιτητής, Σλάβκο Βίντσιτς, δεν πρόκειται να χαρίσει κάρτες. Στο 4,5 είναι το line στις κίτρινες (1.99 over/1.76 under), στο 4.05 να υπάρξει κόκκινη!

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές γύρω από τον τελικό του Europa League, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X