Κλοπ: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανος, συγκινητικό αυτό που έκαναν τα παιδιά»

Κλοπ: «Δεν είχαμε την ομάδα να διεκδικήσουμε όλα τα τρόπαια»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ούτε το γεγονός πως έδινε απέναντι στην Σαουθάμπτον το 61ο επίσημο παιχνίδι της μέσα στη σεζόν, ούτε το ότι εμφανίστηκε με πάρα πολλές αλλαγές σε σύγκριση με την ενδεκάδα του τελικού του FA Cup πτόησαν την Λίβερπουλ στο Σεντ Μέρις, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να κάνει την ανατροπή απέναντι στην Σαουθάμπτον και να παίρνει το τρίποντο (2-1) που της επιτρέπει να ελπίζει στο θαύμα του τίτλου στο φινάλε.

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο Γερμανός προπονητής των κόκκινων ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια του Κώστα Τσιμίκα (αγωνίστηκε μέχρι το φινάλε έχοντας πολύ καλή απόδοση) και των άλλων παικτών του, και δεν δίστασε να εκθειάσει άπαντες στο φινάλε της αναμέτρησης.

«Είναι αυτό απίστευτο και το γεγονός ότι πήραμε τη νίκη αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ την κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή. Τι να πω αυτό το γκρουπ παικτών; Είναι πραγματικό συγκινητικό αυτό που έκαναν τα παιδιά. Είναι συγκλονιστικό.

Δεν είχα ποτέ τέτοιο γκρουπ παικτών στο παρελθόν. Δεν παραδινόμαστε ποτέ. Είναι απίστευτο αυτό που έχουν κάνει όλη τη σεζόν», τόνισε ο Κλοπ για να προσθέσει:

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος απόψε. Παίκτες που έχουν να παίξουν για εβδομάδες ή μήνες έπαιξαν έτσι απόψε. Είναι έγκλημα που ο Τάκι Μιναμίνο δεν παίζει περισσότερο.

Ο Χάρβεϊ Έλιοτ είναι απίστευτος και ο Κέρτις Τζόουνς έκανε τόση ώριμη εμφάνιση άποψε. Στη φάση του γκολ της Σαουθάμπτον υπήρχε φάουλ στον Ντιόγκο (Ζότα).

Ο Μάρτιν Άτκινσον είχε την ίδια στάση όπως και με το ματς πριν μερικά χρόνια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ποιος νοιάζεται όμως, αυτό έκανε τη νίκη μας ακόμα πιο ξεχωριστή».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X