ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς του ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ με απουσίες και με διαφορετικό σχηματισμό στο γήπεδο, προηγήθηκε δυο φορές, αλλά και πάλι «προδόθηκε» από την άμυνα. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Έκανε λάθος στο γκολ του ΟΣΦΠ, καθώς με τον τρόπο που απομάκρυνε, ουσιαστικά έδωσε ασίστ στον Ελ Αραμπί. Κατά τα άλλα είχε ορισμένες καλές επεμβάσεις. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στην φάση του δεύτερου γκολ του ΟΣΦΠ κάνει απόκρουση στην κεφαλιά εξ επαφής του Κουντέ, αλλά δεν έχει περιθώρια να σώσει την φάση. Κάνει καλή απόκρουση στο φινάλε σε σουτ εξ επάφης.

Κλεμάν Μισελέν: Πήρε ολόκληρη την δεξιά πλευρά, σ’ αυτό το 3-4-3 που επέλεξε ο Οφρυδόπουλος. Είχε αρκετά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι καθώς ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ο ΟΣΦΠ έκανε επιθέσεις από την πλευρά του. Ενώ στα ανεβάσματα του, δεν ολοκλήρωσε τις προσπάθειες του. Ήταν πάντως πιο ουσιαστικός στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και με πολλά λάθη.

Νταμιέν Λε Ταλέκ: Μετά από πολύ καιρό ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα και για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν από την αρχή του ματς, σε ρόλο λίμπερο. Δυσκολεύτηκε αρκετά στην αρχή για να βρει ρυθμό. Αλλά την θέση έδειξε πως την ξέρει και γι αυτό και τις περισσότερες φορές δεν την έχανε. Όμως έκανε αρκετά λάθη, ειδικά όσο περνούσε η ώρα.

Στράτος Σβάρνας: Ξεκίνησε βασικός για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες. Δεν είχε αγωνιστικό ρυθμό και έχασε αρκετές μονομαχίες ειδικά στο ξεκίνημα του ματς. Όσο περνούσε η ώρα ωστόσο, το ισορροπούσε και έδειχνε να πατάει καλύτερα. Παρόλο που δεν έλειψαν τα πολλά λάθη. Ενώ έχασε τον Κουντέ στην φάση του δεύτερου γκολ του Ελ Αραμπί.

Σίμος Μήτογλου: Ήταν εμφανές πως ήταν πολύ φορτωμένος με κούραση. Και έκανε μεγάλη προσπάθεια για να μείνει στο ματς μέχρι και το δεύτερο ημίχρονο. Πάλεψε στις προσωπικές μονομαχίες, αλλά κυρίως έκανε προσπάθεια να ελέγξει τον χώρο του για να διατηρήσει τις δυνάμεις του. Μέχρι που βγήκε αλλαγή.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Είχε διάθεση, έτρεξε πολύ από την πλευρά του αλλά και αυτός είχε αρκετά ανασταλτικά προβλήματα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο κάπως το ισορρόπησε. Επιθετικά προσπάθησε και αυτός να βοηθήσει και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο το έκανε αρκετά καλά.

Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ: Πέρασαν μπάλες από τα πόδια του και αρκετές φορές άνοιξε καλά το παιχνίδι της ΑΕΚ. Στα ανασταλτικά του καθήκοντα ωστόσο δεν ήταν τόσο συνεπής γι αυτό και χάθηκαν μάχες στην μεσαία γραμμή. Έγινε αλλαγή στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Εχσάν Χατζισαφί: Καλό ματς από τον Ιρανό. Έπαιξε αυτή την φορά στην μεσαία γραμμή ως δεύτερος αμυντικός χαφ δίπλα στον Κριχόβιακ. Την περισσότερη δουλειά όμως σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού, την έκανε αυτός. Ενώ έδωσε και την ασίστ με μια πολύ καλή σέντρα στο γκολ που πέτυχε ο Λιβάι.

Λιβάι Γκαρσία: Έπαιξε και σ’ αυτό το παιχνίδι στην κορυφή της επίθεσης. Είχε διάθεση, είχε ενέργεια, μπήκε σε φάσεις. Και πέτυχε και γκολ με μεγάλο άλμα και κεφαλιά μέσα από την περιοχή. Μόχθησε αρκετά στην επίθεση, αλλά κάποια στιγμή άρχισε να μένει από δυνάμεις.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Ξεκίνησε βασικός και αυτός μετά από πολύ καιρό και έπαιξε στο δεξί άκρο της επίθεσης. Είχε διάθεση στο παιχνίδι του, ζήτησε μπάλες, αλλά τις περισσότερες φορές τις προσπάθειες τους δεν τις ολοκλήρωσε όπως θα έπρεπε. Δοκίμασε πάντως ο ίδιος και κάποια σουτ έξω από την περιοχή χωρίς στόχο. Είχε και μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στην φάση του τρίτου γκολ της ΑΕΚ, το οποίο ακυρώθηκε.

Στίβεν Τσούμπερ: Σαν να πάτησε ένα κουμπί και να εμφανίστηκε ο παίκτης που ήταν στο ξεκίνημα της σεζόν. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι, με πολλές και καλές επιθετικές προσπάθειες. Πέτυχε ένα όμορφο γκολ με διαγώνιο σουτ, ενώ πέτυχε και ακόμα ένα που ακυρώθηκε λόγω οφσαιντ στο… χιλιοστό. Αλλά γενικώς ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ.

Γέβχεν Σάκχοφ: Μπήκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, στην θέση του Κριχόβιακ. Έβγαλε περισσότερη ενέργεια και έκανε περισσότερη δουλειά από τον Πολωνό. Όμως έκανε ορισμένες απρόσεκτες μεταβιβάσεις και λάθη αβίαστα.

Γιώργος Κορνέζος: Έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ σε ματς πρωταθλήματος. Έδωσε πολλές μάχες, είχε πάθος και γι αυτό και στις περισσότερες απ’ αυτές τις μάχες, βγήκε κερδισμένος. Όμως ήταν λογικό να μην μπορεί να κρατήσει και σωστά την θέση του.

Λάζαρος Ρότα: Μπήκε στο φινάλε του παιχνιδιού, περισσότερο για να δώσει λίγη φρεσκάδα. Στο διάστημα που έπαιξε προσπάθησε να βοηθήσει.

Μάριος Μιτάι: Επιλογή και αυτός για το φινάλε του παιχνιδιού. Είχε φρεσκάδα και κυρίως προσπάθησε να κρατήσει ανασταλτικά την θέση του. Όμως στην φάση του τρίτου γκολ του Ολυμπιακού έχασε τον προσωπικό του αντίπαλο.

Γιώργος Μουστακόπουλος: Έπαιξε περίπου δέκα λεπτά, μαζί με τις καθυστερήσεις. Είχε φρέσκα πόδια και δυνάμεις στην μεσαία γραμμή και όσο έπαιξε το πάλεψε.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X