Για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το μέλλον της ΑΕΚ

Για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το μέλλον της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου για τα συμπεράσματα που άφησε η ΑΕΚ και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που της έδωσε ό,τι άξιζε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πήρε αυτό που της άξιζε. Εάν υπήρχε μέχρι και απόψε κάποιος που μπορεί να είχε αμφιβολία και να ζούσε στο συννεφάκι του, πιστεύω πως έπειτα και από την τελευταία εικόνα δεν μπορεί να υπάρχει η παραμικρή σκέψη. Αυτή η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που χρειάζεται αλλαγή εκ βάθρων, με την ελπίδα πως θα βρει τρόπο να βγάλει τη λουζεριά και τη θλιβερή νοοτροπία που φαίνεται αυτήν την ώρα να έχει ποτίσει ακόμα και το χορτάρι του ΟΑΚΑ.

Δεν περίμενα το τελευταίο ματς για να βγάλω συμπεράσματα. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα για πρόσωπα και καταστάσεις στην ΑΕΚ εδώ και πολύ καιρό. Εάν κάποιος έπεσε τώρα στον πλανήτη γη, τότε κακό του κεφαλιού του. Η ΑΕΚ έβαλε πολλά ποδοσφαιρικά «στοιχήματα», πήγε σε παίκτες, στελέχη, προπονητές που ο καθένας υπό προϋποθέσεις και σε μια ήδη κανονική ομάδα, θα μπορούσαν να πετύχουν κάτι. Σε αυτό το συνονθύλευμα, έφεραν την καταστροφή.

Ανίκανοι ως το φινάλε

Είναι τόσο θλιβερή η εικόνα της ομάδας, που ακόμα και σε ένα ντέρμπι που θα μπορούσαν να προσφέρουν ένα μικρό κομμάτι χαράς, ένα μικρό χαμόγελο στον ταλαιπωρημένο κόσμο, βρήκαν τρόπο να χάσουν. Ακόμα μια ανατροπή, ακόμα ένα παιχνίδι που δεν μπορείς παρά να γελάς (αν είσαι ήρεμος) ή να κλαις (εάν είσαι ευάλωτος) με την εικόνα της άμυνας. Είναι η χαρά του αντίπαλου επιθετικού, η ιδανική ομάδα για να προσφέρει αυτοπεποίθηση σε κάθε επιθετικό. Είναι τόσο φτηνά τα γκολ, που σε κάνουν να πιστεύεις πως ακόμα και εσύ να μπεις, από το κινητό ή την οθόνη σου, θα σκοράρεις.

Ανίκανοι να προσφέρουν χαρά σε έναν κόσμο που περίμενε έστω και στο φινάλε κάπου για να πιαστεί. Είναι σκληρό για κάθε οπαδό, να βλέπει την ομάδα του να σκοράρει επί ενός μεγάλου και παραδοσιακού αντιπάλου και αντί να πανηγυρίζει, να θέλει να ξεσπάσει από οργή. Να περιμένει πως αργά ή γρήγορα θα έρθει η απογοήτευση, να βλέπει πως είναι θέμα χρόνου να μαυρίσουν όλα και πάλι. Πόσες και πόσες ανατροπές δεν έχει υποστεί η φετινή ΑΕΚ;

Η στάση του κόσμου και ο Μελισσανίδης

Το μόνο ευχάριστο για την ΑΕΚ είναι πως όλο αυτό το μαρτύριο που υπέστησαν όλοι φέτος, ολοκληρώθηκε. Με τον απογοητευτικό, με τον θλιβερό τρόπο που αρμόζει σε αυτήν την ομάδα. Ετσι έπρεπε να γίνει, έτσι έγινε. Σε ένα γήπεδο που «έβραζε» από αγανάκτηση, σε ένα γήπεδο που έδειχνε να βρίσκεται πάνω σε ένα λεπτό τεντωμένο σχοινί που ήταν θέμα χρόνου να σπάσει. Είναι μεγάλο κέρδος για την ΑΕΚ, πως οι όποιες διαμαρτυρίες δεν ξεπέρασαν σε μεγάλο βαθμό τα επιτρεπτά όρια.

Τώρα, είναι η ώρα του Μελισσανίδη. Δεν υπάρχει κανείς άλλος που να μπορεί να δώσει λύση. Και παρά την αγανάκτηση και το θυμό που δικαιολογημένα υπάρχει, είναι σημαντικό πως ο Μελισσανίδης είναι εκεί. Παράγοντας ισχυρός, έμπειρος, που ξέρει πώς να διαχειρίζεται κρίσεις. Εχει κάνει πολλά λάθη με τις επιλογές του, έχει την ευκαιρία να τα διορθώσει και να οδηγήσει την ΑΕΚ με το σωστό τρόπο στην «OPAP Arena-Αγιά Σοφιά».

Δείτε περισσότερα για το φετινό μαρτύριο της ΑΕΚ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X