ΑΕΚ: Ρεσιτάλ Αλβανού στον πάγκο, πως «μεταμόρφωσε» την ομάδα για να φτάσει στην άνετη νίκη

Κεδέρης: «Τα δώσαμε όλα για τη νίκη, πάμε τώρα για το 2-2»

Ο Αλέξης Αλβανός χρησιμοποίησε και τους 16 παίκτες που είχε στη διάθεση του με την ΑΕΚ να μοιάζει απελευθερωμένη μέσα στο γήπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ μετά από καιρό θύμισε ξανά τον πραγματικό της εαυτό παίζοντας το χάντμπολ που μπορεί και ξέρει.

Μια ΑΕΚ με άμυνα γρανίτη και πολλές επιλογές στην επίθεση που της έδωσε και τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 26-23 ενώ θα μπορούσε να έχει έρθει με ακόμα πιο μεγάλη διαφορά.

Καθοριστικό ρόλο στην αγωνιστική «μεταμόρφωση» της ομάδας έπαιξε ο Αλέξης Αλβανός ο οποίος καθοδήγησε με μαεστρία την ομάδα από τον πάγκο και αξιοποίησε όλα τα ατού της. Ο προπονητής της ΑΕΚ «διάβασε» εξαιρετικά το παιχνίδι του Ολυμπιακού και χρησιμοποιώντας και τους 16 παίκτες που είχε στη διάθεση του φρόντισε να «κλειδώσει» το παιχνίδι του αντιπάλου. Η ΑΕΚ φάνηκε από την αρχή πιο απελευθερωμένη σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο, πήρε πολλά σουτ από την περιφέρεια, κάτι που δεν το έκανε στα προηγούμενα παιχνίδια. ενώ απέβαλλε την στασιμότητα που είχε στην επίθεση και την έκανε να «εγκλωβίζεται» και να μην μπορεί να βρει λύσεις για να φτάσει στο γκολ. Ο Αλέξης Αλβανός έκανε εναλλαγές στην άμυνα παίζοντας κάποιες φορές 6-0 με εξόδους «μπλοκάροντας» έτσι την περιφέρεια του Ολυμπιακού αλλά και 5-1. Είναι ενδεικτικό πως «αφόπλισε» τον Οστρούσκο ο οποίος στα προηγούμενα ματς πήρε πολλά σουτ από την περιφέρεια και έκανε «ζημιά» στην ΑΕΚ ενώ χθες πέτυχε μόλις τρία γκολ.

Αντίθετα η ΑΕΚ είχε περισσότερες επαφές, πήρε φάουλ, έτρεχε συνεχώς σε όλο το γήπεδο και βρήκε λύσεις στην περιφέρεια από τους Κοτσιώνη και Στεφάνοβιτς ενώ συνολικά σκόραραν 9 παίκτες και αγωνίστηκαν και οι 16 δίνοντας ο καθένας όπως είπε και ο Αλέξης Αλβανός κάτι στην ομάδα. Ο Πέτρος Μπουκοβίνας είχε εξαιρετικές επεμβάσεις, βοηθώντας την γενικότερη πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας. Εκτός από το αγωνιστικό πλάνο, η ΑΕΚ είχε περισσότερη αυτοπεποίθηση μέσα στο γήπεδο, ψυχολογικά ήταν ανεβασμένη και θύμισε ξανά γιατί είναι το μεγάλο φαβορί.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X