Ποστέκογλου: «Ήμουν πολύ κοντά στην ΑΕΚ πριν έρθω στη Σέλτικ»

Ποστέκογλου: «Ήμουν πολύ κοντά στην ΑΕΚ πριν έρθω στη Σέλτικ»
Photo Credits: INTIME

Ο Άγγελος Ποστέκογλου βρέθηκε μια ανάσα από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έντονο ελληνικό στοιχείο είχε φέτος η Σέλτικ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, τόσο λόγω του πρώτου σκόρερ, Γιώργου Γιακουμάκη, όσο και εξαιτίας του Άγγελου Ποστέκογλου που ανέλαβε φέτος και έφτασε στη κορυφή.

Σύμφωνα με τον προπονητή που κέρδισε την Premiership, η ΑΕΚ ήταν «μια πιθανότητα, σχεδόν ίση με τη Σέλτικ». «Ενώ ο Ποστέκογλου πδηγούσε τον σύλλογο στο νταμπλ, η ΑΕΚ πέρασε από τρεις προπονητές, με Βλάνταντ Μιλόγεβιτς που ανέλαβε το καλοκαίρι να αντέχει μόλις τέσσερις μήνες», αναφέρει Μέσο της Σκωτίας.

Ο Ελληνοαυστραλός προπονητής αποκάλυψε πόσο κοντά βρισκόταν στο να αναλάβει την Ένωση στη χώρα που γεννήθηκε, προτού η Σέλτικ κάνει την τελειωτική κίνηση για να τον αποκτήση από την  Γιοκοχάμα Μαρίνος.

«Η ΑΕΚ πήρε εν τέλει άλλο δρόμο και κυριολεκτικά μια μέρα μετά από αυτό δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον Πίτερ Λόγουελ. Στη συνέχεια είχα μια συζήτηση με τον Ντέρμοτ Ντέσμοντ και όλα έγιναν μέσα σε 24 ώρες. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος τελικά. Βρίσκομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, με 60.000 ανθρώπους εδώ κάθε εβδομάδα».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X