Ντέμης: «Ο Αλμέιδα θα αποτύχει σε αυτό το περιβάλλον της ΑΕΚ - Τα στελέχη άφησαν μόνους τους παίκτες με τους οπαδούς»

Ντέμης: «Ο Αλμέιδα θα αποτύχει σε αυτό το περιβάλλον της ΑΕΚ - Τα στελέχη άφησαν μόνους τους παίκτες με τους οπαδούς»

Οσα είπε ο Ντέμης με αφορμή την ήττα της ΑΕΚ στο Χαριλάου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε το… καταστροφικό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Αρη στο Χαριλάου αναδεικνύοντας τα προβλήματα της Ενωσης.

Ο Παλαίμαχος άσος του Δικέφαλου, αφού εξήγησε όλα τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας, σχολίασε τα όσα συμβαίνουν γύρω από την ΑΕΚ.

Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν έχει σημασία ο προπονητής. Όποιος και αν έρθει στην ΑΕΚ θα αποτύχει. Και ο Μουρίνιο να έρθει, με αυτό το περιβάλλον που υπάρχει τώρα, θα αποτύχει στην ΑΕΚ».

Ενω δεν άφησε ασχολίαστο το συμβάν του αεροδρομίου, όπου κανείς από τα στελέχη της ομάδας δεν προστάτεψε τους παίκτες, σημειώνοντας: «Όταν δεν μπορείς να διαχειριστείς τις κρίσεις, όταν φορτώνεις όλα τα προβλήματα στους ποδοσφαιριστές, όταν περιμένει κόσμος στο αεροδρόμιο και δεν υπάρχει ούτε ένα στέλεχος κοντά στους παίκτες… Τι σεβασμό μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ σε έναν άνθρωπο που είναι εκεί; Δεν λέω ότι δεν έχουν ευθύνες οι παίκτες, αλλά μία ομάδα πρέπει να τους προστατεύει. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία, ο τρόπος που δουλεύει η ΑΕΚ».

Ο Ντέμης Νικολαΐδης για την ΑΕΚ

Οσα είπε μεταξύ άλλων στο Monday FC στη Nova:

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X