Tζώρτζογλου: «Ο Αυγενάκης είναι σαν τον χαμαιλέοντα, που θέλει να τρυπώνει παντού

Tζώρτζογλου: «Ο Αυγενάκης είναι σαν τον χαμαιλέοντα, που θέλει να τρυπώνει παντού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την πανηγυρική νίκη του και την επανεκλογή στην προεδρία τη ΕΠΣ Ηρακλείου, ο Νίκος Τζώρτζογλου με ανάρτηση στο facebook αναφέρθηκε στο ρόλο του Λευτέρη Αυγενάκη.

Η ανάρτησή του αναφέρει:

«Μέγαρο Μαξιμου ακούει; Εκλογές Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, εν έτει 2022… Εκλογές ενός αθλητικού φορέα, που κάποιοι νόμιζαν ότι είναι βουλευτικές και έπραξαν αναλόγως. Μια προεκλογική περίοδος γεμάτη παρασκηνιακές μεθοδεύσεις από τον Ηρακλειώτη υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος κατάφερε να κάνει άνω-κάτω σωματεία και διοικήσεις με τις τακτικές του.

Μέχρι και ολόκληρα Διοικητικά Συμβούλια πέρασαν την πόρτα του πολιτικού γραφείου στην 25ης Αυγούστου. Αφήστε τα τηλέφωνα που έπεσαν!

Βέβαια, οι άνθρωποι του γραφείου ίσως να ξέχασαν ότι μάτια υπάρχουν και βλέπουν και αφτιά που ακούν, και ενήργησαν αδίστακτα και με περίσσιο θράσος.

Στην τελική, βέβαια, όχι μόνο δεν πέρασαν οι πρακτικές τους αλλά η ήττα τους είναι συντριπτική, 92% με 87 και 1 1 -0 στις έδρες του Δ.Σ. Ποδοπατήθηκαν όλα τα μικροπολιτικά παιχνίδια τους!

Ωστόσο, δεν μπορεί παρά τα τα όσα έγιναν στο Ηράκλειο να είναι μια μικρογραφία του πώς έχει κινηθεί ο συγκεκριμένος υφυπουργός στις αθλητικές Ομοσπονδίες, αλλά και όπου αλλού υπάρχει εκλογική κάλπη. Σαν τον χαμαιλέοντα, που έρπει και θέλει να τρυπώνει παντού και με κάθε τρόπο! Αλήθεια, το Μέγαρο Μαξιμου ακούει;;;

Ενας πρώην πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας… Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Ελλάδος. Και πρόεδρος της ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X