ΑΕΚ: Αστυνομικές δυνάμεις έξω από τα γραφεία στο Μαρούσι!

ΑΕΚ: Αστυνομικές δυνάμεις έξω από τα γραφεία στο Μαρούσι!
Photo Credits: INTIME

Προστασία έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιδιαίτερα τεταμένο είναι το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες μετά την ντροπιαστική ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη.

Για πολλούς λόγους φέτος, ο κόσμος της ΑΕΚ είναι αγανακτησμένος και ξέσπασε. Οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη λίγη ώρα μετά το ματς με τον Άρη, όπου αποδοκίμασαν τους παίκτες και όλη την αποστολή. Οπαδοί, ακολούθως, βρέθηκαν και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα, αλλά το πούλμαν της ΑΕΚ μπήκε μέσα στην πίστα και πήρε απευθείας την «κιτρινόμαυρη» αποστολή για λόγους ασφαλείας.

Έτσι δεν ήρθαν σε επαφή οι δεκάδες φίλοι της ομάδας που έσπευσαν να πάνε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, όπου τους περίμεναν και άλλοι με αποτέλεσμα 150 οπαδοί της Ένωσης να αποδοκιμάζουν μαζικά παίκτες και στελέχη της ομάδας, ενώ υπήρχε στον χώρο και διμοιρία της Αστυνομίας για να μην ξεφύγουν τα πράγματα.

Σήμερα, Δευτέρα, υπάρχει διακριτική αστυνομική παρουσία έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι για… παν ενδεχόμενο μιας και η ένταση των τελευταίων ημερών μπορεί να φέρει μεμονωμένες ή και οργανωμένες αντιδράσεις από τον φίλαθλο κόσμο του Δικεφάλου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X