Ινσίνιε: «Θα έχω πάντα στην καρδιά μου την αγάπη των οπαδών της Νάπολι»

Ινσίνιε: «Θα έχω πάντα στην καρδιά μου την αγάπη των οπαδών της Νάπολι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη Νάπολι και το κοινό της αποχαιρέτησε κατά την διάρκεια του αγώνα με την Τζένοα ο Λορέντζο Ινσίνιε, ο οποίος τόνισε πως θα είναι παντοτινός υποστηρικτής της όσο μακριά και αν είναι.
Με 3-0 επικράτησε της Τζένοα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» η Νάπολι, σε αναμέτρηση για την 37η αγωνιστική της Serie A.

Το συγκεκριμένο ματς ήταν ιδιαίτερο για τους «παρτενομπέι», καθώς ήταν το τελευταίο του αρχηγού τους Λορέντζο Ινσίνιε με την φανέλα τους. Πριν από την σέντρα του αγώνα, ο Ινσίνιε πήρε το μικρόφωνο και έβγαλε έναν συγκινητικό λόγο.

Ο 30χρονος άσος, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα της Νότιας Ιταλίας από το 2006 αποχωρεί το καλοκαίρι, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS και την Τορόντο αποχαιρέτησε τον κόσμο της ομάδας με έναν ξεχωριστό τρόπο, αντιμετωπίζοντας τον σαν ένα σημαντικό κομμάτι της καρδιάς του.

«Ευχαριστώ την πόλη που μου έδωσε τα πάντα. Διασκεδάσαμε και υποφέραμε, τσακωθήκαμε άλλες φορές, αλλά πάντα μαζί, ως μία μεγάλη οικογένεια. Ήταν μία υπέροχη εμπειρία το να είμαι στην Νάπολι αλλά ταυτόχρονα και μεγάλη ευθύνη. Το ότι άφησα την Νάπολι, σημαίνει πως άφησα το σπίτι μου, θα μου λείπετε πάντα. Συλλέξαμε αξέχαστες στιγμές, έδινα πάντα αυτό που είχα. Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου Νάπολι, για πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος απευθυνόμενος στο κοινό του «Ντιέγκο Μαραντόνα».

Σε ερώτηση που του έγινε για τον λόγο, που χώρισαν οι δρόμοι του με τους «παρτενομπέι», ο Ινσίνιε απάντησε τα εξής: «Είναι πολύ δυνατή η αγάπη για αυτή την πόλη και αυτή τη φανέλα αλλά σε κάποιο σημείο θα πρέπει να παίρνεις αποφάσεις. Δυστυχώς πήραμε αυτή την απόφαση εγώ και η διοίκηση, δεν το έχουμε μετανιώσει. Θα έχω πάντα στην καρδιά μου την αγάπη που μου έδωσαν οι οπαδοί της Νάπολι. Το ευχαριστώ μου πηγαίνει σε όλους τους προπονητές που είχα: τον Μπενίτεθ, τον Σάρι, και έπειτα στον Χάμσικ, στον Ρέινα, στον Καγεχόν και τόσους άλλους. Είπαν πολλά καλά λόγια για μένα και αυτό σημαίνει πως κάτι καλό έκανα. Αν θα ήθελα να κλείσω εδώ την καριέρα μου; Δεν θα ήθελα να μιλήσω για αυτό, αν και θα είμαι μακριά θα υποστηρίζω την Νάπολι και μόλις μπορέσω θα επιστρέψω για να δω από κοντά την ομάδα να αγωνίζεται».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X