Στο Μάντσεστερ σήμερα ο Τεν Χαγκ, έφυγε νωρίτερα από τον Άγιαξ

Στο Μάντσεστερ σήμερα ο Τεν Χαγκ, έφυγε νωρίτερα από τον Άγιαξ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έξι εβδομάδες νωρίτερα ο Έρικ Τεν Χαγκ έλυσε τη συνεργασία του με τον Άγιαξ, με τον οποίο έδωσε χθες το τελευταίο του παιχνίδι στην Ολλανδία.

Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται σήμερα στην Αγγλία, προκειμένου να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, ο 52χρονος προπονητής είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του από τον «Αίαντα», ο οποίος σήμερα θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος με τους οπαδούς του και δεν θα είναι παρών ο αρχιτέκτονας της φετινής χρονιάς.

«Αύριο (σήμερα) θα γίνει ένα πάρτι με το επιτελείο του Άγιαξ, αλλά δεν θα πάω στο Κουρασάο (ένα ολλανδικό νησί της Καραϊβικής). Νομίζω ότι είναι κατανοητό. Υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό συμβαίνει με κάθε σύλλογο. Ακόμα πρέπει να οργανωθούν αρκετά πράγματα στο επιτελείο. Θα εργαστούμε εντατικά σε αυτό από αύριο (σήμερα)», είχε δηλώσει ο Τεν Χαγκ.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X