NBA: Οι Σανς υποκλίθηκαν στον «τρομακτικό» Ντόντσιτς και οι Μάβερικς στους τελικούς της Δύσης

NBA: Οι Σανς υποκλίθηκαν στον «τρομακτικό» Ντόντσιτς και οι Μάβερικς στους τελικούς της Δύσης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Λούκα Ντόντσιτς να κάνει «όργια» για τρία δωδεκάλεπτα οι τρομεροί Μάβερικς ισοπέδωσαν τους Σανς (123-90), έκαναν το break στο game 7 με μυθικό ρεκόρ και πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στα τελικά της δυτικής περιφέρειας.

Ο Λούκα «Μάτζικ», με 35 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 ασίστ «σκότωσε» τους Σανς, έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Σπένσερ Ντινγουΐντι (30π., 3ρ., 2ασ).

Οι Μάβερικς από το ξεκίνημα του αγώνα πήραν μεγάλη διαφορά και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο από τους κάκιστους Σανς, που εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

Η νίκη των Μάβερικς, μάλιστα, αποκτά ιστορικό χαρακτήρα, αφού ήρθε με την μεγαλύτερη διαφορά που έχει υπάρξει ποτέ σε game 7 των playoffs του NBA!

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο πρώτος σκόρερ των «Ήλιων» στην αναμέτρηση ήταν ο Καμ Τζόνσον με 12 πόντους, ενώ ο Ντέβιν Μπούκερ (11 πόντοι) και ο Κρις Πολ (10 πόντοι) κινήθηκαν σε ρηχά νερά.

Πλέον οι Μάβερικς μπορούν να στρέψουν την προσοχή τους στους Ουόριορς, με τους τελικούς της Δύσης να προμηνύονται συναρπαστικοί, την ώρα που οι Σανς ετοιμάζονται για τις διακοπές τους.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X