ΑΕΚ: Όσα σηματοδοτεί ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός

ΑΕΚ: Όσα σηματοδοτεί ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός
Photo Credits: INTIME

Ανυπολόγιστες ζημιές φέρνει στην ΑΕΚ ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός που είναι καταστροφικός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα, πως όσα βιώνει η ΑΕΚ φέτος είναι ο πάτος του βαρελιού.

Είναι δεδομένο πάντως, πως η ΑΕΚ έξυσε τον πάτο με τη φετινή πορεία της και είναι μια ομάδα που βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής. Ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός έχει ανυπολόγιστες συνέπειες για την Ενωση, που θα φανούν σε βάθος χρόνου. Ωστόσο, από τώρα μπορεί εύκολα να διακρίνει κάποιος πόσο βαθιά βουλιάζει η ΑΕΚ.

Ιστορικά, είναι η πρώτη φορά που μένει η ΑΕΚ εκτός Ευρώπης για καθαρά αγωνιστικούς λόγους από το μακρινό 1983/84. Τότε είχε υπάρξει μια θλιβερή χρονιά με επένδυση στο αγγλικό μοντέλο (διοίκηση Παναγίδη, προπονητής Μπάρνγουελ και ξένοι οι Ρος και Λάνγκλεϊ). Εκτοτε, έχασε την Ευρώπη το 1986/87, αλλά είχε ξεκινήσει με -3 βαθμούς τη σεζόν, ενώ υπήρξε και συμμετοχή ερασιτεχνών σε κάποια ματς τότε λόγω απεργίας των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Επίσης, το 1990/91 λόγω τιμωρίας για επεισόδια και το 2012/13 λόγω μη αδειοδότησης.

Δείτε περισσότερα για όσα σηματοδοτεί ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός της ΑΕΚ.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X