Αλβανός: «Μονόδρομος η νίκη»

Εικόνες από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ για τον αυριανό τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με στόχο να μειώσει τη σειρά των Τελικών σε 2-1, η ΑΕΚ υποδέχεται τη Δευτέρα (16/05, 20:00) τον Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή στο «Τ. Καμπούρης» της Χαλκίδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά την άδικη ήττα στο δεύτερο τελικό της Handball Premier, καλούνται να κατακτήσουν τη νίκη και να στείλουν τη σειρά σε τέταρτο παιχνίδι, κάνοντας το πρώτο βήμα για τη μεγάλη ανατροπή και τη διατήρηση του τίτλου. Και σε αυτή τη μεγάλη αναμέτρηση η ομάδα του Αλέξη Αλβανού χρειάζεται στο πλευρό της το φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ που αναμένεται να γεμίσει ξανά το γήπεδο και να δώσει ώθηση στους αθλητές μας. Ο τεχνικός της ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, έχοντας στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.

Ο Αλέξης Αλβανός δήλωσε στο aek.gr: «Μετά και το δεύτερο παιχνίδι, θεωρώ πως κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε στον αγωνιστικό και ψυχολογικό τομέα. Σίγουρα χρειαζόμαστε μια νίκη για να μπορέσουμε να ανέβουμε ψυχολογικά. Θεωρώ πως αγωνιστικά είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, γιατί είναι μονόδρομος η νίκη. Έτσι θα μπορέσουμε να δούμε τη συνέχεια με άλλο μάτι».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X