Επιασε τετράδα η Τότεναμ και περιμένει γκέλα της Άρσεναλ (VIDEO)

Επιασε τετράδα η Τότεναμ και περιμένει γκέλα της Άρσεναλ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Τότεναμ πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη στην μάχη για έξοδο στο Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Τότεναμ φαίνεται ότι θα εξαλείψει τις πιθανότητες της για έξοδο στο Champions League αφού επικράτησε με 1-0 της Μπέρνλι και προσπέρασε την Άρσεναλ που αγωνίζεται αύριο εκτός έδρας με την Νιουκάστλ.

Οι Λονδρέζοι μπήκαν δυνατά στο ματς, είχαν την κατοχή και κάποιες φάσεις με Σον (12′) και Κέιν (13′), ωστόσο χρειάστηκε να φθάσουμε στο 45+8′ για να πάρουν το προβάδισμα. Ήταν η φάση, όπου χρειάστηκε η παρέμβαση του VAR για να δει ο ρέφερι το χέρι του Μπαρνς και να καταλογίσει πέναλτι. Την «εσχάτη των ποινών» ανέλαβε ο Χάρι Κέιν που δεν αστόχησε δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Με την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούνενοι απείλησαν με τον Κορνέ (48′) για να σταθούν άτυχοι στο 63′, όταν η προσπάθεια του Μπαρνς βρήκε το δοκάρι. Το 1-0 παρέμενε με την Τότεναμ να «τεστάρει» τον Πόουπ στο 65′ με τον Σον που στο 67′ είχε ακόμη μία καλή στιγμή στο ματς.

Η Μπέρνλι παρέμενε στο παιχνίδι και μετά το 75′ οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έλεγχαν το ματς και προσπαθούσαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης. Το 1-1, όμως, δεν ήρθε ποτέ με την Τότεναμ να είναι στην τετράδα και να περιμένει να δει τι θα κάνει το βράδυ της Δευτέρας η Άρσεναλ κόντρα στη Νιούκαστλ ούσα στο +2 από τους «κανονιέρηδες».


Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X