Ακύρωσαν την εκδήλωση για το Game 7 οι Μπακς μετά τους πυροβολισμούς

Ακύρωσαν την εκδήλωση για το Game 7 οι Μπακς μετά τους πυροβολισμούς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακυρώθηκε από τους Μπακς η εκδήλωση για την προβολή σε γιγαντοοθόνες του Game 7 στα ημιτελικά των playoffs με τους Σέλτικς στη Βοστώνη, μετά τους πυροβολισμούς που έπεσαν στο τέλος του έκτου αγώνα της σειράς.

Από το θλιβερό περιστατικό τραυματίστηκαν 21 άτομα και έτσι αποφασίστηκε, για λόγους ασφαλείας, να μην υπάρξει μια νέα τόσο μεγάλη συνάθροιση για την παρακολούθηση του αγώνα που θα κρίνει την πρόκριση στον αποψινό αγώνα (22:30 ώρα Ελλάδας).

Οι εκτιμήσεις ανέφεραν πως πάνω από 10.000 άτομα θα έδιναν το «παρών» στη λεγόμενη Deer District, αφού στο Game 6 ο κόσμος ξεπέρασε τις 11.000, πέρα από τους 19.000 που ήταν μέσα στο γήπεδο.

Από τους πυροβολισμούς ευτυχώς δεν υπήρξαν νεκροί, παρά μόνο κάποιοι τραυματισμοί που δεν είναι απειλητικοί για τη ζωή των θυμάτων. Συνολικά έντεκα άτομα έχουν συλληφθεί από τις αρχές για το συμβάν και οι έρευνες συνεχίζονται.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X