Συγκλονιστικός Αραούχο σε μήνυμα ψυχής προς τον κόσμο της ΑΕΚ: «Χίλια συγγνώμη για την κατάσταση, φταίω πρώτος εγώ, καιρός να σηκωθούμε» (ΦΩΤΟ)

Συγκλονιστικός Αραούχο σε μήνυμα ψυχής προς τον κόσμο της ΑΕΚ: «Χίλια συγγνώμη για την κατάσταση, φταίω πρώτος εγώ, καιρός να σηκωθούμε» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση του Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι ίσως ο μόνος που… θυμίζει ΑΕΚ!

Μετά την ντροπιαστική ήττα και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη την επόμενη σεζόν, ο Αργεντινός είναι ο μόνος που έχει το… ειδικό βάρος να βγει μπροστά και να μιλήσει.

Σε ανάρτησή του στο Instagram ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο λέγοντας πως δεν φταίει ένας ή δύο, αλλά φταίνει όλοι μαζί για την φετινή αποτυχία.

Η ανάρτησή του: «Γεια σας αγαπητοί φίλαθλοι ήθελα να ζητήσω και πάλι συγνώμη που δεν ήμουν στο ύψος των περιστάσεων όλη την χρονιά και θα είναι ότι μας αξίζει αυτή η άσχημη κατάσταση που ζήσαμε όλη την φετινή σεζόν ξέρω ότι θα είστε πολύ θυμωμένοι. Αν δεν ήσασταν δεν θα ήσασταν φίλαθλοι της ΑΕΚ. Και δεν φταίει μόνο ένας ή δύο παίκτες για την κατάσταση είμαστε όλοι υπεύθυνοι και εγώ ο πρώτος. Είναι καιρός να σηκωθούμε να συνεχίσουμε να παλεύουμε και του χρόνου ξανά να προσπαθήσουμε και πάλι μαζί σας. Σας ευχαριστώ όλους που μας στηρίζετε ανά πάσα στιγμή και δεν μας αφήνετε ποτέ . Χίλια συγγνώμη για την κατάσταση αυτή…

Ευχαριστώ τους ανθρώπους και τους οπαδούς του Άρη για το βραβείο που μου δώσατε για το γκολ του Άλκη, για την υποδοχή και για την αγάπη που σας έδειξαν όλο αυτό το διάστημα και στο χθεσινό παιχνίδι τον μεγαλύτερο σεβασμό μου σε εσάς ελπίζω αυτά τα πράγματα να μας ενώνουν ως Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους και να είμαστε αντίπαλοι μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα . Μια μεγάλη αγκαλιά»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sergio Ezequiel Araujo (@sergioaraujo11)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X