Αποκλειστικό enwsi.gr: Η ΑΕΚ πάει για το μεγάλο «μπαμ» με την Κουβανή Διαγώνια, Ζιζέλ Σίλβα!

Αποκλειστικό enwsi.gr: Η ΑΕΚ πάει για το μεγάλο «μπαμ» με την Κουβανή Διαγώνια, Ζιζέλ Σίλβα!
Photo Credits: INTIME

Με προσωπικές ενέργειες του Αλέξη Αλεξίου η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει την κορυφαία μεταγραφή ξένης στην ιστορία της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμη να ολοκληρώσει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή είναι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enwsi.gr βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Κουβανή Διαγώνια, Ζιζέλ Σίλβα.

Με προσωπικές ενέργειες του προέδρου της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στο να φέρει την κορυφαία ξένη διαγώνια που θα έχει περάσει τα τελευταία χρόνια από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ίδιος έκανε στην αθλήτρια μια πολύ μεγάλη πρόταση για τα δεδομένα την οποία και αποδέχτηκε λίγο μάλιστα πριν κλείσει τον επόμενο σταθμό της στην Ιταλία. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ δείχνει έτσι και την πρόθεση του να ισχυροποιήσει την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο θέτοντας την ένα από τα φαβορί της νέας σεζόν για την κατάκτηση του τίτλου.

Η Σίλβα είναι γεννημένη στις 29/10/1991. Έχει ύψος 1.92 και καρφώνει από τα 3.17μ ενώ το μπλοκ της φτάνει στα 3.09. Ξεκίνησε από το Σαντιάγκο ντε Κούβα το 2010 και το 2014 έκανε το μεγάλο βήμα παίρνοντας μεταγραφή για την Ραμπίτα Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν. Την επόμενη χρονιά συνέχισε την καριέρα της στην Τουρκία με την Χαλκμπανκ.

Το 2016 πήρε μεταγραφή για την Κίνα με την Γιουνάν. Το 2017 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα των Φιλιππίνων όπου πέτυχε το μυθικό ρεκόρ της πετυχαίνοντας 56 πόντους σε ένα παιχνίδι, γεγονός που την έχει φέρει στην 5η θέση στον κόσμο με τις αθλήτριες που έχουν πετύχει περισσότερους πόντους σε αγώνα.

Τη σεζόν 2018/19 αγωνίστηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ιταλίας με την Ρεάλε Μούτουα Φενέρα. Από το 2019 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Πολωνίας με την Grupa Azoty και φέτος με την IL Capital.  Ψηφίστηκε ως MVP στο Κύπελλο Πολωνίας ενώ το 2018 είχε αναδειχθεί καλύτερη σκόρερ. Το 2010 συμμετείχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Γυναικών στην Ιαπωνία.

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει δυναμικά τον σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά και κοιτάει ήδη προς κάθε κατεύθυνση για μεταγραφικούς στόχους κοιτώντας για ακραία, πάσα και κεντρική.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X