Παίκτης της Κορίνθιανς συνελήφθη μετά από καταγγελία για ρατσιστική επίθεση (VIDEO)

Παίκτης της Κορίνθιανς συνελήφθη μετά από καταγγελία για ρατσιστική επίθεση (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην σύλληψη του Ράφαελ Ράμος της Κορίνθιανς προχώρησαν οι Αρχές, έπειτα από καταγγελία που έκανε ο Εντενίλσον της Ιντερνασιονάλ για ρατσιστική επίθεση.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας και πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Ιντερνασιονάλ και την Κορίνθιανς (2-2).

Ο λόγος φυσικά, για την σύλληψη του Ράφαελ Ράμος της Κορίνθιανς, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία, για ρατσιστική επίθεση που έκανε σε βάρος του ο Εντενίλσον της Ιντερνασινάλ. Ο 27χρονος Πορτογάλος δεξιός αμυντικός που φέρεται να αποκάλεσε τον αντίπαλό του «μαϊμού», συνελήφθη από την αστυνομία και κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του γηπέδου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν και καταβλήθηκε από την διοίκηση η εγγύηση ύψους περίπου 2.000 δολαρίων.

Όσον αφορά την υπόθεση, αυτή θα ερευνηθεί από τις Αρχές και σε περίπτωση που προκύψουν αποδείξεις ότι ο Ράμος επέδειξε ρατσιστική συμπεριφορά, τότε θα τιμωρηθεί πολύ αυστηρά. Τόσο σε αθλητικό, όσο και σε ποινικό επίπεδο. Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται πως δεν έκανε χρήση, της συγκεκριμένης λέξης, αλλά κάποια άλλη, καθώς επίσης και ότι υπήρξε παρερμηνεία της πορτογαλικής του προφοράς από τον Εντενίλσον.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X