Η ΑΕΚ οφείλει να κάνει κάτι μετά από τέτοιο χτύπημα

Η ΑΕΚ οφείλει να κάνει κάτι μετά από τέτοιο χτύπημα
Photo Credits: INTIME

Η πραγματικότητα ξεπερνάει την αξία του σχολιασμού, η ΑΕΚ έχει άρρωστο χαρακτήρα, έμεινε χωρίς παίκτες στα play offs και γι΄όλα αυτά υπάρχουν ευθύνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δε γνώρισα χθες την ΑΕΚ, ειδικά τη τωρινή ΑΕΚ, για να θεωρώ πως είχε κριθεί κάτι στο 0-2. Βασικά αν ήταν 0-2 στο έκτο από τα επτά λεπτά καθυστερήσεων, το συζητούσα. Αλλά ακόμη και για τους πιο προετοιμασμένους παραμένει σοκ.

Σκεφτόμουν την ώρα του αγώνα, μετά το 0-2, γιατί μένει μέσα ο Μάνταλος. Γιατί δε γίνεται η αλλαγή με τη μεταφορά του Χατζισαφί στα χαφ και τον Μοχαμάντι πίσω. Αυτό που έγινε μετά το 1-2. Με λίγη ώρα να έχει περάσει καταλαβαίνεις πως δεν έχει καμιά σημασία.

Μιλάμε για δυνατότητα μιας κίνησης. Δε την έκανε. Αν την είχε κάνει θα έπαιρναν τις κεφαλιές στα κόρνερ; Ίσως κάποιος στη θέση του Μάνταλου να είχε κοντράρει καλύτερα τον Πάλμα στο σουτ – γκολ στο 78΄. Ίσως. Αλλά εδώ μιλάμε για απόλυτη κατάρρευση.

Δείτε περισσότερα για την αντίδραση της ΑΕΚ.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X