Κατσουράνης για ΑΕΚ: «Καταστροφή να μπαίνει στο νέο γήπεδο χωρίς Ευρώπη - Κάθε στημένο μυρίζει γκολ, ο Στάνκοβιτς δεν βγαίνει ποτέ» (VIDEO)

Κατσουράνης για ΑΕΚ: «Καταστροφή να μπαίνει στο νέο γήπεδο χωρίς Ευρώπη - Κάθε στημένο μυρίζει γκολ, ο Στάνκοβιτς δεν βγαίνει ποτέ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα ανέφερε ο Κώστας Κατσουράνης για την καταστροφική ήττα της ΑΕΚ από τον Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Κατσουράνης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του καναλιού Betarades.gr μετά το τέλος της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League και κλήθηκε να σχολιάσει την καταδικαστική ήττα της ΑΕΚ από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη, που την άφησε οριστικά εκτός Ευρώπης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ενωσης τόνισε ότι η ομάδα έκανε λάθος που έπαιζε με τον χρόνο από το 58ο λεπτό, ότι είναι καταστροφή που θα μπει στο νέο γήπεδο χωρίς να παίζει Ευρώπη ενώ ανέφερε πως πρέπει να αφήσουν τον Ματίας Αλμέιδα να δουλέψει όπως θέλει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κατσουράνης:

«Η ΑΕΚ μετά το 2-0 σταμάτησε να παίζει, φάνηκε ότι είναι ψυχικά αδύναμη. Το μομέντουμ ήταν δικό της, είχε βάλει δυο γκολ, έπρεπε απλά να διαχειριστεί το ματς, όχι παίζοντας με τον χρόνο από το 58′ σε ένα γήπεδο όπως το Χαριλάου, όπως το είχε κάνει το Φθινόπωρο και στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ. Το αν είναι καλύτερο το υλικό της ΑΕΚ από του Αρη σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Δεν είναι μόνο οι μεσοεπιθετικοί, ένα ρόστερ έχει 25 ποδοσφαιριστές. Για μένα προσωπικά η ΑΕΚ δεν είναι καλύτερη από τον Αρη. Τον Αρη τον έβγαλε Ευρώπη ο Πάλμα με γκολ και στο ΟΑΚΑ και στη Θεσσαλονίκη.

Η ΑΕΚ έχασε γιατί από το 58′ άρχισε να παίζει με τον χρόνο κι αυτό είναι απαράδεκτο. Οταν ξεκίνησαν τα πλέι οφ η ΑΕΚ ήταν φαβορί να μην βγει Ευρώπη και όντως δεν βγήκε, κι ας είχε το εισιτήριο για 80 λεπτά σήμερα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα φοβίας, αν οι παίκτες είναι ψυχικά αδύναμοι. Το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι η ίδια η ΑΕΚ. Δεν λειτουργεί σαν μια μεγάλη ομάδα κι αυτό που πρεσβεύει η ομάδα. Αδυνατεί να βρει γκολ από στημένα και φαίνεται ότι ανά πάσα στιγμή θα δεχθεί γκολ από στημένη φάση, το βλέπει όλος ο κόσμος. Εκεί έχει να κάνει με τον ψυχισμό.

Κάθε στημένη φάση μυρίζει γκολ. Η μπάλα είναι πάντα ζωντανή στην περιοχή της ΑΕΚ, ο Στάνκοβιτς δεν βγαίνει ποτέ, έτσι έχω δει εγώ. Ολη την χρονιά δεν βγαίνει, όχι μόνο σήμερα. Αδυνατεί να καθαρίσει τις στημένες φάσεις. Εχει αδυναμία στις εξόδους, δεν βγαίνει να καθαρίσει τις φάσεις. Στο σουτ του Πάλμα θα μπορούσε να έχει καλύτερη αντίδραση. Είναι κακός τερματοφύλακας, δεν κάνει για βασικός, ίσως για νούμερο δυο.

Δεν της φταίει κανένας της ΑΕΚ, είναι άξια της μοίρας της. Ολο αυτό που έχει συμβεί φέτος έχει δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα στην ΑΕΚ, δεν μπορεί να κερδίσει ένα μεγάλο ματς ακόμα κι αν προηγείται με 2-0. Ένας κακός Αρης έβαλε τρία γκολ σε μια κακή ΑΕΚ.

Χρειάζεται αρκετούς ποδοσφαιριστές η ΑΕΚ. Πρέπει να αφήσουν τον προπονητή να οργανώσει, να επιλέξει, να διαλέξει και να του δώσουν ότι χρειαστεί και να τον αφήσουν να δουλέψει. Καταστροφή για την ΑΕΚ το ότι μπαίνει στο νέο γήπεδο χωρίς να παίζει Ευρώπη. Υπάρχουν πολλές αμφιβολίες για πολλούς παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ. Ο Αλμέιδα θα έχει τεράστια πίεση, θα προετοιμάζει την ομάδα για ένα παιχνίδι την εβδομάδα αλλά θα πρέπει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X