Αρης - ΑΕΚ: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το Άρης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο Κλεάνθης Βικελίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μια ακόμα τεράστια αγωνιστική κατάρρευση, η ΑΕΚ από 2-0 που κέρδιζε, έχασε με 3-2 από τον Άρη. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο Χαριλάου

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Ότι περνούσε από το χέρι του για να σώσει ότι σωζόταν, το έκανε. Στο διάστημα πίεσης του Άρη, κράτησε την ΑΕΚ όρθια με δυο εντυπωσιακές αποκρούσεις. Δεν είχε περιθώρια αντίδραση σε κανένα από τα γκολ, με εξαίρεση ίσως το πρώτο.

Λάζαρος Ρότα: Πολύ κακό παιχνίδι από τον δεξιό μπακ της ΑΕΚ. Είχε από την αρχή τεράστια προβλήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ και με την μπάλα στα πόδια ήταν εξαιρετικά επιπόλαιος. Στην φάση του πρώτου γκολ του Άρη χάνει εντελώς τον αντίπαλό του.

Σίμος Μήτογλου: Μέχρι και την φάση του 2-2, ίσως να ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ. Με κερδισμένες μονομαχίες, σωστές τοποθετήσεις. Στην φάση του 2-2 χάνει τον αντίπαλο του στην πρώτη κεφαλιά. Ενώ στην φάση του 3-2, επιτρέπει στον Καμαρά να του κλέψει την μπάλα.

Γιώργος Τζαβέλλας: Μέχρι να ξεκινήσει το ναυάγιο, στεκόταν σωστά μέσα στο γήπεδο και έκλεισε τους χώρους όπως έπρεπε. Όταν ξεκίνησε να πίνει θάλασσα η άμυνα της ΑΕΚ, ήταν και αυτός μέσα σ’ έναν γενικότερο πανικό και πολλές φορές μακριά από την θέση του.

Εσχάν Χατζισαφί: Κάτω του μετρίου το παιχνίδι που έκανε και ο Ιρανός μπακ. Και αυτός είχε πολλά προβλήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δυο φορές τον πέρασε πολύ εύκολα αντίπαλος. Αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε αρκετές φορές την θέση του.

Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ: Με εξαίρεση κάποια διαστήματα στο πρώτο ημίχρονο και κυρίως στο ξεκίνημα του δευτέρου, δεν κατάφερε να βοηθήσει σχεδόν καθόλου και πουθενά. Ελάχιστες φορές κράτησε όπως έπρεπε την μπάλα στα πόδια του, δεν είχε καθαρό μυαλό στις επιλογές του και έδειχνε από ένα σημείο και μετά, να ξεμένει και από δυνάμεις.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Ίσως ο μοναδικός που από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, συνέχισε να παλεύει με συνέπεια, πάνω στον ρόλο που του είχε δώσει ο προπονητής. Έδωσε πολλές μάχες στην μεσαία γραμμή, κάποια στιγμή ακόμα και σχεδόν μόνος του.

Πέτρος Μάνταλος: Πολύ κακό παιχνίδι ακόμα και στο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού που η ΑΕΚ ήταν καλή. Όσες φορές πέρασε η μπάλα από τα πόδια του, δεν είχε σωστές επιλογές. Έκανε πολλά λάθη, δεν είχε επίδραση στο παιχνίδι της ΑΕΚ και επί της ουσίας δεν φάνηκε και σχεδόν καθόλου μέσα στο ματς.

Στίβεν Τσούμπερ: Στο πρώτο ημίχρονο πήρε κάποιες προσπάθειες από την πλευρά του και τον αισθάνθηκε η άμυνα του Άρη. Λίγο περισσότερο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημίχρονου και εκεί που η ΑΕΚ ήταν κυρίαρχη. Όταν όμως ξεκίνησε η κατάρρευση, έχασε και αυτός τα αβγά και τα καλάθια.

Νορντίν Άμραμπατ: Προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα και να ανεβάσει την ομάδα. Δεν το έκανε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Το έκανε καλά στο καλό διάστημα της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο, χάθηκε εντελώς μετά το 2-1.

Λιβάι Γκαρσία: Έχασε στο πρώτο ημίχρονο μια ευκαιρία από απ’ αυτές που δεν χάνονται. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο, έβαλε δυο γκολ που ήταν και τα δυο από πολύ καλές δικές του προσωπικές ενέργειες.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Μπήκε για να κλείσει χώρους από το αριστερό άκρο και να βοηθήσει στην ανασταλτική λειτουργία. Στην φάση του δεύτερου γκολ, είναι εντελώς χαμένος. Δεν βοήθησε καθόλου.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Μπήκε στο γήπεδο όταν το ματς είχε γίνει 2-2 και ήδη είχε χαθεί η μπάλα. Ότι μπορούσε το προσπάθησε και πέρασε κάποιες μπαλιές μέσα στην περιοχή.

Σέρχιο Αραούχο: Μπήκε στο γήπεδο χωρίς να έχει κάνει ούτε μια προπόνηση εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες. Βρέθηκε μέσα σε δυο φάσεις, χωρίς να μπορέσει να εκτελέσει όπως ήθελε.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Μπήκε στις καθυστερήσεις του ματς και είναι ζήτημα αν πρόλαβε να μπει σε μια φάση.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X