Μόνο χειροκρότημα για τα κορίτσια της ΑΕΚ- «Λύγισαν» (2-3) στον τελικό του Final-4 Futsal από τον Ατρόμητο

Μόνο χειροκρότημα για τα κορίτσια της ΑΕΚ- «Λύγισαν» (2-3) στον τελικό του Final-4 Futsal από τον Ατρόμητο
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχασε με 3-2 από τον Ατρόμητο στον τελικό του πρωταθλήματος Futsal γυναικών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα Futsal γυναικών της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 3-2 από τον Ατρόμητο στον μεγάλο τελικό του Final-4 του Women’s Futsal Championship.

Τα κορίτσια του «Δικεφάλου» πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις απέναντι στο μεγάλο φαβορί έχοντας μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν και να πετύχουν κι άλλα γκολ. Ο Ατρόμητος στο τέλος απέδειξε την εμπειρία του και με γκολ στην εκπνοή πήρε τη νίκη με 3-2 και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά τα κορίτσια του Χρήστου Χριστόπουλου αξίζουν μόνο το χειροκρότημα για την προσπάθεια τους και την φετινή πορεία τους. Η «Ένωση» διαθέτει μια πολύ νεανική ομάδα με αθλήτριες που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους για να δουλέψουν, να ξεχωρίσουν και να κατακτήσουν τίτλους. Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με την Σταματόπουλου, ο Ατρόμητος ισοφάρισε ωστόσο η «Ένωση» πήγε στα αποδυτήρια προπορευόμενη με 2-1 με γκολ της Πλεξίδα στο 22′. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος με δύο γκολ έκανε την ανατροπή για το 2-3.

ΑΕΚ (Χρήστος Χριστόπουλος): Μεθενίτη, Ζέκιου, Ματζάνα, Τσούνη, Αμούργη, Μουντανάρη, Πλεξίδα, Πόντσιου, Gjata, Πόλλου, Σταματοπούλου, Κανά, Χριστοφορίδη, Τσελέντη.

Ανατροπή Τίτλου για την ΑΕΚ, 2-1 τον Άρη στο Χαριλάου| AEK Τalk 21/4/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X