«Ντου» στον Κονέ στο ημίχρονο στο Χαριλάου!

«Ντου» στον Κονέ στο ημίχρονο στο Χαριλάου!
Photo Credits: INTIME

Οι γραφικότητες δεν άργησαν να εμφανιστούν στο Χαριλάου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πάγκος του Άρη την… έπεσε στον Παναγιώτη Κονέ και τον Γιάννη Παπαδημητρίου στο ημίχρονο του αγώνα της ΑΕΚ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο «Κλ. Βικελίδης».

Το πρώτο 45λεπτο έκλεισε με μια μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων με το σουτ του Ιτούρμπε να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Στάνκοβιτς. Όπως είναι λογικό εκείνη τη στιγμή δημιουργήθηκε ένταση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να φωνάζουν πως η μπάλα δεν έχει περάσει τη γραμμή, κάτι που φάνηκε και ξεκάθαρα από το ριπλέι.

Τότε οι γνωστοί… άγνωστοι που κουβαλούν μαζί τους πάντα στον Άρη την έπεσαν στα δύο στελέχη της Ένωσης που βρίσκονται στον πάγκο της ΑΕΚ στο Χαριλάου και δημιουργήθηκε ένταση καθώς οι δύο αποστολές πήγαιναν στα αποδυτήρια.

Πριν από την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον βοηθό του Χερμάν Μπούργος, Απόστολο Τερζή και στον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Παναγιώτη Κονέ, για την ένταση στο τέλος του 1ου μέρους

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X