Άρης - ΑΕΚ: «Δεν φτάνουν αυτά που κάνει η ΑΕΚ...»

Άρης - ΑΕΚ: «Δεν φτάνουν αυτά που κάνει η ΑΕΚ...»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη μετά το πρώτο δεκάλεπτο και θα μπορούσε να προηγηθεί στη μεγάλη ευκαιρία του Λιβάι Γκαρσία στο 21′.

Το ματς είναι οριακό για την Ένωση και θα πρέπει στην επανάληψη να σκοράρει και να φτάσει στη νίκη που θα της δώσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο Άρης – ΑΕΚ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η ΑΕΚ στέκεται καλά στο α’ ημίχρονο, δεν κινδυνεύει και προσπαθεί να δημιουργήσει τις στιγμές της για το γκολ. Αυτό έκανε στην φάση με τον Γκαρσία και τον Τσούμπερ, αλλά δεν είχε καλές εκτελέσεις. Δεδομένα απόψε θα μετρήσει η αποτελεσματικότητα, οπότε δεν συγχωρεί κανείς αστοχία στο Χαριλάου απόψε. Η φάση του Γκαρσία έπρεπε να γίνει γκολ, να ξεκλειδώσει το ματς. Αμυντικά ελέγχει σωστά το ματς η ΑΕΚ, το ίδιο και στα χαφ με Σιμάνσκι, αλλά πρέπει να γίνει πιο επιθετική και να μπουν στην εξίσωση του ματς Κριχόβιακ και Μάνταλος. Αρνητική εικόνα μέχρι στιγμής του Άμραμπατ, δείχνει να είναι για ακόμη ένα ματς στο δικό του κόσμο… Έμειναν 45 λεπτά για να κάνει αυτό που πρέπει η ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Αναμενόμενα κλειστό και νευρικό ματς, με ελάχιστες φάσεις. Η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα, κρατά καλά αμυντικά με ασφάλεια, δεν αφήνει χώρους. Ξόδεψε πολύ εύκολα τη μεγάλη φάση με τον Λιβάι, που θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα και να είχε αλλάξει το ρυθμό του ματς. Εκτός ματς ο Αμραμπατ και στα δεξιά, λίγα πράγματα ο Τσούμπερ, στατικό το κέντρο. Παρόλα αυτά, ο Αρης τη φοβάται και έχασε τη μεγάλη στιγμή του με το δοκάρι του Ιτούρμπε, στο μοναδικό λάθος του Χατζισαφί, που είναι εκ των κορυφαίων ως τώρα.

ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΤΑΛΗΣ: Για την ΑΕΚ όλη η ιστορία στο Α΄ήταν η απίστευτη ευκαιρία του Λιβάι Γκαρσία και γενικά εκείνο το διάστημα λίγο πριν και λίγο μετά από αυτή. Μετά από την ευκαιρία ο Άρης πίεσε πιο ψηλά, μπλόκαρε η ομάδα μας. Υπάρχει χέρι στο σουτ του Τσούμπερ, από αυτά που πλέον δεν είσαι σίγουρος αν θα δοθούν, αφού το χέρι ήταν κοντά στο σώμα. Από την άλλη στο δοκάρι στο τέλος η τύχη μας χαμογέλασε, οπότε υπάρχει ελπίδα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X