ΑΕΚ: Καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Άρη ο Αραούχο στην βράβευσή του (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Άρη ο Αραούχο στην βράβευσή του (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η όμορφη στιγμή με τον Σέρχιο Αραούχο στη Θεσσαλονίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σωματείο που δημιουργήθηκε «Εις το όνομα του Άλκη» τίμησε πριν από τη σέντρα του αγώνα Άρης – ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Σέρχιο Αραούχο που καταχειροκροτήθηκε από τους φίλους των «κίτρινων».

Ο Αργεντινός επιθετικός της Ένωσης είχε σκοράρει ένα πανέμορφο γκολ κόντρα στους «κίτρινους» για την 21η αγωνιστική της Super League Interwetten και το είχε αφιερώσει στον 19χρονο οπαδό του Άρη, Άλκη Καμπανό που δολοφονήθηκε λίγες μέρες πριν.ΑΕΚ: Καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Άρη ο Αραούχο στην βράβευσή του (ΦΩΤΟ)

Ο πρόεδρος του Άρη, Θεόδωρος Καρυπίδης, αλλά και ο Super 3 είχαν αποθεώσει τον «Τσίνο» γι’ αυτή την κίνησή του. Έτσι σήμερα και πριν την έναρξη του κρίσιμου ματς ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ, η Δομή «Εις το Όνομα του Άλκη» τίμησε τον σταρ της Ένωσης.ΑΕΚ: Καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Άρη ο Αραούχο στην βράβευσή του (ΦΩΤΟ)

Μάλιστα, το βραβείο που παρέλαβε ο Αραούχο είχε πάνω και ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα από τη “Δομή εις το όνομα του Άλκη”: «Σέρχιο, κατά τη διάρκεια ενός παθιασμένου αγώνα μέσα σε μόνο ένα δευτερόλεπτο η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας και η στάση σου έλαμψαν. Έχεις την ειλικρινή μας εκτίμηση, είσαι ένα παράδειγμα απ’ αυτά που θέλουμε να βλέπουμε στο ποδόσφαιρο και στη ζωή».ΑΕΚ: Καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Άρη ο Αραούχο στην βράβευσή του (ΦΩΤΟ)

Και αφού ο Αργεντινός παρέλαβε το βραβείο, ο επιθετικός της ΑΕΚ πήρε το μικρόφωνο και μίλησε στον κόσμο του Άρη, ο οποίος του ανταπέδωσε με χειροκροτήματα.

Να θυμίσουμε πως ο Αραούχο επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου (14/5) το μνημείο του αδικοχαμένου φίλου του Άρη και άφησε μία φανέλα του.ΑΕΚ: Καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Άρη ο Αραούχο στην βράβευσή του (ΦΩΤΟ)

Τον Σέρχιο Αραούχο συνόδευσε μέχρι το μνημείο ο εκ των υπευθύνων λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, Πάνος Αναστασόπουλος και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Τον περίμενε στο μνημείο και άνθρωπος του Άρη και τρεις οπαδοί – συνδεσμιτες της ομάδας που φωτογραφήθηκαν μαζί του και τον ευχαρίστησαν για τον συνολικό τρόπο με τον οποίο έχει τιμήσει τη μνήμη του Άλκη Καμπανού.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X