Πανηγυρική πρόκριση με ανατροπή ο Τσιτσιπάς και στον τελικό του Μάστερς της Ρώμης

Πανηγυρική πρόκριση με ανατροπή ο Τσιτσιπάς και στον τελικό του Μάστερς της Ρώμης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σπουδαία επικράτηση με 2-1 σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ για τα ημιτελικά του Μάστερς της Ρώμης και στον τελικό περιμένει από τον έτερο ημιτελικό έναν ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και Κάσπερ Ρουντ.

Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστες μπήκαν στο κορτ με σκοπό να κρατήσουν το σερβίς τους και να απειλήσουν με μπρέικ. Ο Τσιτσιπάς πήρε το πρώτο με σχετική ευκολία, αλλά εξ αρχής ήταν εμφανές πως θα αναλωθούν σε μεγάλα ράλι και ιδρώτα… για τους πόντους.

Στο δεύτερο γκέιμ ο Έλληνας τενίστας πίεσε για να πραγματοποιήσει το μπρέικ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το πλεονέκτημα στο πρώτο σετ. Φυσικά, ίδιο σκοπό είχε και ο Σάσα Ζβέρεφ, οποίος επιδίωξε «καπάκι» να αρπάξει το γκέιμ. Το καθοριστικό σημείο ήρθε στο 3-3 και ο Γερμανός να κάνει μπρέικ στο σερβίς του Τσιτσιπά για το 4-3. Από εκεί και πέρα, ο Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης κυνήγησε να ισοφαρίσει τα μπρέικ και να αρχίσει από το μηδέν… αλλά ο φιναλίστ του Μάστερς της Μαδρίτης πήρε το πρώτο σετ με 6-4 γκέιμς.

Στο δεύτερο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφασισμένος να μην παρατήσει τα όπλα και να παλέψει για να φέρει τον αγώνα στα ίσα, επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του. Κυρίαρχος από την αρχή μέχρι το τέλος, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης και με την αυταπάρνηση που τον διακατέχει, πήρε το πρώτο γκέιμ και αμέσως μετά έπραξε μπρέικ, κάνοντας το 2-0. Έπειτα, η υπόθεση για τον πρωταθλητή του Μόντε Κάρλο ήταν να διαφυλάξει το σερβίς του και να μην αφήσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Με αυτό κατά νου, ο Έλληνας τενίστας διατηρούσε την απόσταση ασφαλείας και με χαρακτηριστική ευκολία ισοφάρισε τα σετ σε 1-1 (6-3).

Στο τελευταίο και έσχατο σετ, η ισορροπία επανήλθε και η ανάγκη της πρόκρισης κρεμόταν σε μία λεπτή κλωστή και οι δύο τενίστες είχαν αντιληφθεί πως τα λάθη στο σημείο αυτό θα έκριναν εν ολίγοις της έκβαση. Εκμεταλλευόμενος την κατάσταση, έκανε μπρέικ στο σερβίς του Ζβέρεφ για το 3-2 και το κεφαλαιοποίησε με την υπεράσπιση του σερβίς του για το 4-2. Κρύος ιδρώτας άρχιζε να λούζει τον Γερμανό , η πλάστιγγα έγειρε προς τον άτυπα γηπεδούχο του αγώνα, και έτσι επικράτησε με 6-3 γκέιμς και για το 2-1 στα σετ.

Πλέον, ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον πέμπτο τελικό του σε Masters 1000 θα αντιμετωπίσει είτε τον Νόβαν Τζόκοβιτς είτε τον Κάσπερ Ρούντ που αγωνίζονται στον έτερο ημιτελικό (20:30).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X