«Προτεραιότητα η Ευρώπη για Πινέδα - Τον γνωρίζει καλά ο Αλμέιδα»

«Προτεραιότητα η Ευρώπη για Πινέδα - Τον γνωρίζει καλά ο Αλμέιδα»
Photo Credits: INTIME

Θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη ο Ορμπελίν Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να απασχολήσουν την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα το φετινό καλοκαίρι.

Οπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ωρα των Σπορ», ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής της Θέλτα, στα σενάρια των τελευταίων ημερών που τον φέρνουν να… ψήνεται για τον επαναπατρισμό του και την επιστροφή του στο Μεξικό, βάζει σε προτεραιότητα την παραμονή στην Ευρώπη.

Κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί παρά όλο και να γνωρίζει πολύ καλά ο Ματίας Αλμέιδα. Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ συνεργάστηκε με τον διεθνή Μεξικανό μέσο στην Τσίβας και μάλιστα επί των ημερών εκείνης της συνεργασίας ο 26χρονος ποδοσφαιριστής «έφτιαξε» το όνομα του, ανέβασε την χρηματιστηριακή αξία του και πουλήθηκε έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ στη Θέλτα τον περασμένο Γενάρη, χωρίς ωστόσο να΄χει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στην ομάδα του Βίγκο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X