«Ο Αλμέιδα ζήτησε από τον Αλιέντρο να συνεργαστούν στην ΑΕΚ»

«Ο Αλμέιδα ζήτησε από τον Αλιέντρο να συνεργαστούν στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στα ρεπορτάζ γίνεται εκτενής αναφορά και στις αλλαγές που θα υπάρξουν προσεχώς στο ρόστερ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ συνεχίζει να έχει την τιμητική της στα ΜΜΕ της Λατινικής Αμερικής μετά την πρόσληψη του Ματίας Αλμέιδα στην τεχνική ηγεσία.

Πριν από λίγες ώρες, λοιπόν, ΜΜΕ στην Αργεντινή ανέφεραν πως ο νέος τεχνικός της Ένωσης επικοινώνησε με τον 31χρονο χαφ της Κολόν και του διεμήνυσε την επιθυμία του να συνεργαστούν στην Ελλάδα. «Ο Αλμέιδα μίλησε με τον Αλιέντρο και του ζήτησε να συνεργαστούν στην ΑΕΚ» αναφέρουν χαρακτηριστικά μέσα ενημέρωσης στη χώρα του τάνγκο.

Μάλιστα, στα ρεπορτάζ γίνεται εκτενή αναφορά και στις αλλαγές που θα υπάρξουν προσεχώς στο ρόστερ της ΑΕΚ ειδικά στη μεσαία γραμμή αναφέροντας πως «οι Έλληνες θα προχωρήσουν σε αρκετές αλλαγές στη μεσαία γραμμή».

«Σιμόες και Σάκχοφ αποχωρούν με το τέλος των συμβολαίων τους, ενώ η ΑΕΚ δεν θα πει «όχι» αν βρεθεί φόρμουλα αποχώρησης του Λε Ταλέκ», αναφέρεται επίσης στα ίδια ρεπορτάζ.

 

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X