Γιώργος Γιακουμάκης: Ασταμάτητος και πρώτος σκόρερ στη Σκωτία (VIDEO)

Γιώργος Γιακουμάκης: Ασταμάτητος και πρώτος σκόρερ στη Σκωτία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο εξωτερικό κατακτώντας για 2η σερί σεζόν τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Μετά τον τίτλο του αρχισκόρερ την περσινή σεζόν στην Ολλανδία με τη φανέλα της Φένλο, ο Γιακουμάκης πήρε τον τίτλο και στην σκωτσέζικη Premiership, φτάνοντας τα 13 γκολ την τελευταία αγωνιστική με την Σέλτικ.


Είναι γεγονός πως η καριέρα του Γιακουμάκη έχει απογειωθεί… Στην Ολλανδία έκανε… παπάδες και φέτος στη Σκωτία πήρε και τον τίτλο. Κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους Κέλτες που ανέβηκαν στην κορυφή για 52η φορά, ενώ πήρε τον τίτλο και του πρώτου σκόρερ.


Με τα δύο γκολ που πέτυχε στο 6-0 επί της Μάδεργουελ, έφθασε τα 13 τέρματα και έτσι μοιράζεται τον τίτλο του αρχικανονιέρη με τον Ρίγκαν Τσαρλς-Κουκ της Ρος Κάουντι που έφτασε και αυτός στα 13 γκολ στο πρωτάθλημα, με τον Φουρουχάσι της Σέλτικ να τους ακολουθεί με 12 γκολ.


Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X