Στοίχημα στον μεγάλο τελικό του Fa Cup Αγγλίας

Στοίχημα στον μεγάλο τελικό του Fa Cup Αγγλίας
Photo Credits: INTIME

Τσέλσι – Λίβερπουλ στο «Γουέμπλεϊ» με στοιχηματική πρόταση στο 3.50!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τα τελευταία «γεμάτα» κουπόνια της φετινής σεζόν, με κάποια πρωταθλήματα (όπως η Bundesliga – με τον Γερμανό να κάνει πλούσιο παιχνίδι) να ολοκληρώνονται αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι τελευταίες αγωνιστικές είναι πάντα ιδιαίτερες και κατά βάση οι αποδόσεις βασίζονται στο κίνητρο των ομάδων.

Στο κουπόνι του Σαββατοκύριακου, ωστόσο, πέρα από πρωταθλήματα έχουμε και τον τελικό Κυπέλλου ή τελικό Fa Cup της Αγγλίας. Ενας ακόμα από τους πολλούς που διεξάγονται τον τρέχοντα μήνα, με τον Μάιο να χαρακτηρίζεται (δικαίως) ο μήνας τον μεγάλων τελικών.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως τις επόμενες ημέρες ακολουθούν και άλλοι, με σημαντικότερους αυτούς σε Champions League (28/5), Europa League (18/5), Europa Conference League (25/5) και Ελληνικό Κύπελλο (21/5) όπου το betmarket θα έχει ξεχωριστές αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος σε καθένα από τα 4 μεγάλα παιχνίδια!

Προγνωστικά Fa Cup Αγγλίας

Στο «Γουέμπλεϊ» διεξάγεται ο μεγάλος Αγγλικός τελικός, ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και η γενική φετινή τους εικόνα μαρτυρά την ανωτερότητα της Λίβερπουλ.

Εντούτοις, σε έναν μεγάλο τελικό όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά, ειδικότερα στην συγκεκριμένη περίπτωση όπου η πρόσφατη παράδοση των δύο ομάδων (αναφερόμενος στις φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις) δείχνει ότι πιθανότατα θα δούμε μία «σκληρή» μάχη.

Τρεις φορές συναντήθηκαν τη φετινή σεζόν οι δύο ομάδες, σε όλες το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο. Δύο για την Πρέμιερ Λιγκ (1-1. 2-2) και μία για το Λιγκ Καπ (0-0) όπου η Λίβερπουλ επικράτησε στα πέναλτι και… σήκωσε την κούπα.

Με δεδομένο πως η Λίβερπουλ δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή της φόρμα, την πρόσφατη παράδοση αλλά και την… κόντρα των δύο Γερμανών (Τούχελ – Κλοπ) τεχνικών στην σκακιέρα του παιχνιδιού, θεωρώ πως δεν απέχουμε αρκετά από μία 4η φετινή μεταξύ τους ισοπαλία. Ένα αποτέλεσμα που σε τέτοιους μεγάλους τελικούς είναι πάντα πιθανό!

Προγνωστικά Serie A

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο Εμπολι-Σαλερνιτάνα με το οποίο θα ασχοληθούμε σήμερα. Η Σαλερνιτάνα χρειάζεται αποτέλεσμα στην έδρα της αδιάφορης Εμπολι.

Πέρυσι, οι δύο ομάδες ανέβηκαν… χεράκι-χεράκι, ενώ η αήττητη στις 6 τελευταίες αγωνιστικές (4-2-0) Σαλερνιτάνα θα έχει και την υποστήριξη 6.000 οπαδών της σε ένα στάδιο με μέγιστη χωρητικότητα 16.000 θέσεων. Όπως καταλαβαίνετε, το «Καστελάνι» θα… βαφεί στα χρώματα των φιλοξενούμενων.

Η Σαλερνιτάνα αν κερδίσει τα 2 παιχνίδια που απομένουν, θα τσεκάρει την παραμονή της και με βάση την προσπάθεια που έχει κάνει, θα αποτελέσει… αυτοκτονία αν δεν τα καταφέρει! To «διπλό» στο 2.37.

Άλλη μία αναμέτρηση με μονόπλευρο κίνητρο αυτήν ανάμεσα σε Ουντινέζε και Σπέτσια. Η Σπέτσια διαθέτει μαξιλαράκι ασφαλείας 4 πόντων δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν, αλλά θα κοιτάξει να διασφαλίσει στο 100% την παραμονή της. Η Ουντινέζε είναι αδιάφορη, αλλά δεν δείχνει να χαρίζεται.

Η Σπέτσια έρχεται από σερί 4άρων ηττών και θα προσπαθήσει να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, με τον οποίο εξασφαλίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό (κι’ αυτό γιατί Τζένοα και Κάλιαρι παίζουν την Κυριακή) καθώς υπερτερεί στις ισοβαθμίες με Σαλερνιτάνα-Τζένοα-Κάλιαρι. Με ρίσκο στην ισοπαλία του 4.00 στην Bet365,

Προγνωστικά Β’ Ελβετίας

Στο ντέρμπι ανόδου ανάμεσα σε Σαφχάουζεν και Ααράου θα κάνω στάση, όπου τα στοιχηματικά sites έχουν «σφάξει» τις τιμές στο «12» και έχουν ανεβάσει ψηλά το «Χ».

Ναι, έχει μία βάση αν σκεφτείς πως ο νικητής κατά μεγάλο ποσοστό θα αγωνίζεται του χρόνου στην μεγάλη κατηγορία, ωστόσο ο χαμένος κινδυνεύει να χάσει και τα μπαράζ καθώς την ίδια ώρα η Βιντερτουρ κλείνει τη σεζόν με δύο εύκολα παιχνίδια όπου μάλιστα μπορεί να πάρει… κεφάλι στη διαφορά τερμάτων όπου είναι το πρώτο κριτήριο.

Ντέρμπι ανόδου όπου οι δύο ομάδες με μία ισοπαλία τουλάχιστον δεν θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τα μπαράζ, ενώ το ποια ομάδα θα βγει απευθείας θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική. Δεν συμμερίζομαι την άποψη των στοιχηματικών και θα ρισκάρω στο «Χ» που φτάνει το 4!

Προγνωστικά Πορτογαλίας

Η Σάντα Κλάρα ανήκει στις ομάδες που έπαιξαν αρκετά καλό ποδόσφαιρο τη φετινή σεζόν και αν δεν υπήρχε η κακή έναρξη της σεζόν, τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά τώρα.

Παρόλα αυτά, στόχος της είναι να κλείσει όσο καλύτερα μπορεί τη σεζόν, την στιγμή που έρχεται από αήττητο σερί 5 αγώνων και μόλις μίας ήττα στα 11 τελευταία και αυτήν από την πρωταθλήτρια, Πόρτο.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι σίγουρα 2η, τα τελευταία της παιχνίδια έχουν αρκετά γκολ καθώς βγάζει μία… λογική χαλάρωση και κάτι αντίστοιχο ίσως επαληθευτεί και σήμερα. Κάτι που ενισχύεται και από την παράδοση (g/g+over τα 4 τελυταία: 2-1, 3-2, 2-1, 1-2). Σε τιμές διπλασιασμού το g/g.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Trixie Bet365:

14/5 – 18:45 – Τσέλσι – Λίβερπουλ: Χ (3.50)

14/5 – 19:00 – Ουντινέζε – Σπέτσια: Χ (4.00)

14/5 – 21:15 – Σαφχάουζεν – Ααράου: Χ (3.80)

Με 10 μονάδες στις δυάδες και 5 στην τριάδα

Δυάδα Bet365*:

14/5 – 16:00 – Εμπολι – Σαλερνιτάνα: 2 (2.30)

14/5 – 22:30 – Σπόρτινγκ – Σάντα Κλάρα: g/g (2.00)

Στη δυάδα απόδοσης 4.60 ποντάρισμα 10 μονάδων

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X