ΑΕΚ: Ο κόσμος δίνει το σύνθημα για την αντεπίθεση

ΑΕΚ: Ο κόσμος δίνει το σύνθημα για την αντεπίθεση
Photo Credits: INTIME

Οι φίλοι της ΑΕΚ αναμένεται να δώσουν ξανά βροντερό παρών την Δευτέρα στη Χαλκίδα οδηγώντας την ομάδα στην αντεπίθεση τίτλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγώνας δίχως αύριο είναι για την ΑΕΚ ο τρίτος τελικός με τον Ολυμπιακό την Δευτέρα στο κλειστό της Χαλκίδας.

Η «Ένωση» χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη για να μειώσει σε 2-1 την σειρά και να παραμείνει μέσα στην διεκδίκηση του τίτλου. Σε αυτή την μεγάλη «μάχη» η ομάδα του Αλέξη Αλβανού αναμένεται να έχει και την θερμή συμπαράσταση του κόσμου της που αναμένεται να δώσει εκ νέου βροντερό παρών στο γήπεδο. Στον πρώτο τελικό πάνω από 1.200 Ενωσίτες δημιούργησαν υπέροχη ατμόσφαιρα στο γήπεδο και στις τάξεις της ΑΕΚ θέλουν όσο τίποτα άλλο να κάνουν αυτή την αντεπίθεση για αυτούς και να πανηγυρίσουν στο τέλος μαζί. Η παρουσία του κόσμου θα δώσει μεγάλη ώθηση και δύναμη στους παίκτες που χρειάζονται όσο ποτέ την στήριξη τους. Ήδη στις τάξεις του κόσμου υπάρχει έντονη κινητικότητα με τον κόσμο να δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης. Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε ήδη ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να τα εξασφαλίσουν την Δευτέρα από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής το πρωί ή το βράδυ στο γήπεδο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

«Όλοι Χαλκίδα την Δευτέρα»

Με ανακοίνωση της η ΑΕΚ έκανε κάλεσμα στον κόσμο για να στηρίξει την ομάδα στον τρίτο τελικό σχολιάζοντας μάλιστα πως «Είμαστε ΑΕΚ, δεν εγκαταλείπουμε ποτέ, όλοι Χαλκίδα». Η ενημέρωση για την διάθεση των εισιτηρίων αναφέρει: «Η ΑΕΚ ενημερώνει για τη διάθεση των εισιτηρίων και την προσέλευση στο «Τ. Καμπούρης» στη Χαλκίδα, για τον τρίτο τελικό πρωταθλήματος της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή, την Δευτέρα 16/05 στις 20:00.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν εισιτήριο του αγώνα (5 ευρώ), είτε στην είσοδο του γηπέδου (την Δευτέρα από τις 17:30), είτε νωρίτερα (Δευτέρα 16/05 ως τις 16:00) από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς και όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του χάντμπολ ή VIP all sports ή All in one (όλων των τμημάτων της Ερασιτεχνικής).

Υπενθυμίζουμε ότι μαζί με το εισιτήριο, οι φίλαθλοί μας, θα πρέπει να έχουν μαζί τους, την ταυτότητά τους (ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης).

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (ομάδα και κόσμος) θα δώσουμε τη μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος. Και αυτή την Δευτέρα, ομάδα και «Ενωσίτικος» λαός, θα είμαστε στη Χαλκίδα και θα τα δώσουμε όλα για να ξαναμπεί γερά η ΑΕΚ μας στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΕΚ! ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΠΟΤΕ! ΟΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΑ!».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X