Καμαβινγκά: «Αν δοκιμάσω τις πάσες του Μόντριτς θα σπάσω τον αστράγαλό μου»

Καμαβινγκά: «Αν δοκιμάσω τις πάσες του Μόντριτς θα σπάσω τον αστράγαλό μου»
Photo Credits: INTIME

O νεαρός Γάλλος παίκτης της Ρεάλ αποθέωσε τον συμπαίκτη του Λούκα Μόντριτς αλλά και τον οργανισμό της Βασίλισσας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Εντουαρντό Καμαβινγκά χωρίς αμφιβολία είναι μια από τις αποκαλύψεις της φετινής Ρεάλ Μαδρίτης. Παρά το νεαρό της ηλικίας του προσαρμόστηκε γρήγορα και έδεσε με το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι. Ο 19χρονος μέσος μίλησε στο γαλλικό περιοδικό, France Football για την πρώτη του χρονιά στους «λος μπλάνκος».

«Στην πρώτη μου προπόνηση είπα στον εαυτό μου “Εντουαρντό προσπάθησε να περνάς πολύ χρόνο στο κέντρο, στον ρόμβο”», αποκάλυψε ο Γάλλος διεθνής που κατάλαβε μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ και λόγω έλλειψης πανηγυρισμών, ότι στη Ρεάλ τα πράγματα θα ειναι πολύ διαφορετικά από τη Ρεν.

«Τότε συνειδητοποίησα ότι θα είναι πολύ διαφορετικά. Στη Ρεν όταν κερδίζαμε ένα παιχνίδι κάναμε τα πάντα. Εδώ μόνο μετά από μεγάλες νίκες μπορεί να ξεσπάσουν τα συναισθήματα».

Ερωτηθείς για τη σχέση του με την… παλιοσειρά, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, τόνισε: «Ειλικρινά όλοι με έκαναν να νιώσω άνετα, χωρίς εξαίρεση. Νομίζω ότι είμαι αρκετά φιλικός και ανοιχτός και όταν έχω να μια ερώτηση θα την κάνω. Είτε είναι ο Τίνι, ο Λούκα ή άλλος. Και φυσικά όταν προσεγγίζεις ανθρώπους έρχονται κι εκείνοι σε σενα πιο εύκολα. Είναι μια πραγματική ευκαιρία να μάθεις το επάγγελμα δίπλα σε αυτούς τους παίκτες».

«Ο Λούκα έχει ένστικτο, όραμα, δεν είναι τυχαία κάτοχος Χρυσής Μπάλας. Σου πετάει πάσες με το εξωτερικό… εγώ αν τα δοκιμάσω αυτά θα σπάσω τον αστράγαλό μου. Επιτίθεται όσο αμύνεται, εμπνέομαι από τον τρόπο που κινείται», είμαι ο νεαρός στάζοντας μέλι για τον τεράστιο Κροάτη. Όσο για την παρουσία του στη «βασίλισσα» ανέφερε: «Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Όλα πάνε πιο γρήγορα στο γήπεδο, στην εξέλιξή σου, παντού. Αλλά είναι όπως όλες οι δουλειές στην πραγματικότητα. Αν είσαι σε εξαιρετικό περιβάλλον και νιώθεις σαν στο σπίτι σου, προοδεύεις γρήγορα».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X