Μπέλιγχαμ: «Εγώ στην Ντόρτμουντ και τη νέα σεζόν, τυχερή η Σίτι με Χάαλαντ»

Μπέλιγχαμ: «Εγώ στην Ντόρτμουντ και τη νέα σεζόν, τυχερή η Σίτι με Χάαλαντ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ δεν θ’ ασχοληθεί με μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι, ξεκαθαρίζοντας πως σε αντίθεση με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, θα παραμείνει στην Ντόρτμουντ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο ταλαντούχος Άγγλος χαφ γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν θα λείψουν οι προτάσεις για εκείνον και το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του από άλλα ευρωπαϊκά κλαμπ, ωστόσο, δεν δείχνει διάθεση ν’ ασχοληθεί με μια πιθανή αποχώρηση από το Signal Iduna Park.

«Εγώ θα είμαι εδώ και τη νέα σεζόν. Το μοναδικό… μελλοντικό πράγμα που με νοιάζει είναι το κάθε επόμενο ματς με την Ντόρτμουντ» είπε ο Μπέλιγχαμ, που σχολίασε και την αποχώρηση του Χάαλαντ, λέγοντας:

«Είναι υπέροχος ποδοσφαιριστής, συμπαίκτης και άνθρωπος. Αυτό θα μου λείψει περισσότερο απ’ όλα, ότι είναι τρομερός χαρακτήρας. Πάντοτε ξεσηκώνει τ’ αποδυτήρια και είναι ευχάριστος με όλους. Τρομερός χαρακτήρας, έχει μάθει να είναι νικτής. Τυχερή η Σίτι που τον κάνει δικό της».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Έβδομη στην βαθμολογία και play out για την ΑΕΚ
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X