Για το γόητρο η ΑΕΚ στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ (17:00, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr)

Για το γόητρο η ΑΕΚ στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ (17:00, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Το ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη αντιμετωπίζει η ΑΕΚ

Στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία (ΕΡΤ3).

Η Ένωση έχοντας ρεκόρ 13-10 έχει «κλειδώσει» την 4η θέση και είναι βαθμολογικά αδιάφορη στον συγκεκριμένο αγώνα, που θα αγωνιστεί για το γόητρο και για μια καλή εμφάνιση. Από την άλλη μεριά ο ΠΑΟΚ καίγεται για την νίκη περιμένοντας έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προλάβει να μπει στην οκτάδα και να συμμετέχει στα playoff. Συγκεκριμένα, η ομάδα του κόουτς Λυκογιάννη πρέπει να κερδίσει την ΑΕΚ και να περιμένει ήττα του Περιστερίου από το αδιάφορο Λαύριο.

Η Ένωση θα μάθει σήμερα και τον δικό της αντίπαλο στον πρώτο γύρο των playoff που έχει πλεονέκτημα. Ο Προμηθέας έχει τελειώσει τους αγώνες του και σήμερα έχει ρεπό, οπότε αν ο Άρης κερδίσει τον Απόλλωνα στην Πάτρα βγαίνει αυτός 5ος και θα είναι ο αντίπαλος της ΑΕΚ.

Ο Κούρο Σεγκούρα θα έχει την ευκαιρία σήμερα, απαλλαγμένος από το «πρέπει» της νίκης, να κάνει τις δοκιμές του σε σχήματα και πρόσωπα, ώστε να εντάξει παίκτες που είχαν μακρόχρονη αποχή από τα αγωνιστικά δρόμενα. Είναι το 2ο συνεχόμενο παιχνίδι που είναι λευκό το απουσιολόγιο της ομάδας και μένει να δούμε αν και ο Γκρίφιν που ήταν στην δωδεκάδα με το Περιστέρι αλλά δεν αγωνίστηκε, θα πάρει χρόνο συμμετοχής σήμερα.

Διαιτητές στο σημερινό ματς, θα είναι οι διεθνείς Γιώργος Πουρσανίδης (Θεσσαλονίκης) και Βάσω Τσαρούχα, μαζί με τον Σταύρο Ταρενίδη (Κεντρικής Μακεδονίας).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X