AEK: Τι έκανε στα φετινά ματς με τον Αρη (VIDEO)

AEK: Τι έκανε στα φετινά ματς με τον Αρη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τρείς φορές έχουν συναντηθεί μέχρι στιγμής φέτος ΑΕΚ και Αρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δίνει μάχη… ζωής και θανάτου σήμερα με τον Αρη στο Χαριλάου.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μέχρι στιγμής τρειςφορές φέτος, με την Ενωση να έχει γευτεί τη χαρά της νίκης, μόλις μία φορά.

Το πρώτο ματς πραγματοποιήθηκε στις 31 Οκτωβρίου, με την ΑΕΚ τότε να επικρατεί με 2-1, σε ένα ματς όπου η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη καθάρισε το ματς από το πρώτο μέρος, με τα γκολ των Μήτογλου (17′) και Μάνταλου (37′). Ο Αρης είχε μειώσει με τον Ματέο Γκαρσία στο 73ο λεπτό.


Η επόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων χρονολογείται στις 2 Φεβρουαρίου, ένας αγώνας που πραγματοποιήθηκε στη σκιά της δολοφονίας του νεαρού Αλκη Καμπανού. Οι «Κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν με 2-1 σε ένα ματς όπου άξιζαν κάτι περισσότερο. Το μοναδικό τέρμα της ΑΕΚ σημείωσε ο Σέρχιο Αραούχο.

Τέλος, οι δύο ομάδες ήρθα ξανά αντιμέτωπες στις 10 Απριλίου. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ήταν πολύ καλή είχε πολλές ευκαιρίες ωστόσο, όχι μόνο, δεν κατάφερε να κερδίσει, αλλά έχασε κιόλας. Το μοναδικό τέρμα της Ενωσης σημειώθηκε από τον Λάζαρο Ρότα, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Πάλμα και Σάσα.


Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X