Ο Μάντεν αποτελεί την... αγαπημένη επιλογή του Κλάτενμπεργκ για τον Άρη

Ο Μάντεν αποτελεί την... αγαπημένη επιλογή του Κλάτενμπεργκ για τον Άρη
Photo Credits: INTIME

Τρίτο ματς του Άρη στη Super League θα διευθύνει φέτος ο Μπόμπι Μάντεν, με τα δύο να είναι μεγάλες εκτός έδρας νίκες. Γράφει ο Τ. Τσατάλης.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σκωτσέζος Bobby Madden αποτελεί μια επιλογή που με βάση όσα είδαμε στο προηγούμενο ματς της ΑΕΚ με τον ΑΕΚ, σου δημιουργεί τη προσδοκία μιας δίκαιης διαιτησίας.

Το πρόβλημα είναι όμως πως πρόκειται για το τρίτο ματς της ελληνικής Super League που θα σφυρίξει φέτος. Και στα δύο προηγούμενα και σε αυτό του Σαββάτου, παίζει ο Άρης. Ο οποίος με διαιτητή τον Madden, νίκησε 0-1 στη Τούμπα στον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου και 1-2 στο ΟΑΚΑ στα play offs.

Δημιούργησε ο Madden σε κάποια από αυτά τα παιχνίδια την αίσθηση πως δεν ήταν δίκαιος; Όχι. Αντίθετα, για μένα είναι ο καλύτερος διαιτητής που έχω δει φέτος από ξένους. Κι από αυτούς που παίζουν θετικό ρόλο στο να γίνει παιχνίδι. Παρόλα αυτά, η «τριβή» ας πούμε ενός ξένου διαιτητή με μια ομάδα, μπορεί να παίξει ρόλο. Στη ψυχολογία του.

Διαβάστε περισσότερα για τον Μάντεν που αποτελεί την… αγαπημένη επιλογή του Κλάτενμπεργκ για τον Άρη

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X