Καιρός: Με υψηλές θερμοκρασίες αλλά και μπόρες το απόγευμα θα κυλήσει η σημερινή ημέρα

Συννεφιά και βροχές την Παρασκευή -Πού θα σημειωθούν καταιγίδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα, Σάββατο (14/5).

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία καθώς και την Ήπειρο προβλέπεται άστατος καιρός με νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τα φαινόμενα θα ενταθούν, ενώ βελτίωση αναμένεται από το βράδυ.

Στα νησιά του Ιονίου αρχικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και γρήγορη βελτίωση. Στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα αυξηθούν και στην Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία, τη δυτική και την κεντρική Στερεά καθώς και στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης και της Κρήτης θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια πελάγη τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 26 με 28 και κατά τόπους στη Θράκη, τη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά τους 29 βαθμούς, ενώ στις νησιωτικές περιοχές θα φτάσει τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.


Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X