Οι Σέλτικς επιβίωσαν (95-108) στο Μιλγουόκι νικώντας τους Μπακς του... απελπιστικά μόνου Γιάννη

Οι Σέλτικς επιβίωσαν (95-108) στο Μιλγουόκι νικώντας τους Μπακς του... απελπιστικά μόνου Γιάννη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση κόντρα στους Σέλτικς, όμως ο βρήκε απέναντι του τον τρομερό Τζέισον Τέιτουμ, οι Σέλτικς έκαναν το break στο Μιλγουόκι (108-95) και η σειρά οδηγείται στο καθοριστικό game 7.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ με 44 πόντους, 20 ριμπάουντ 6 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ έκανε μυθική εμφάνιση, όμως δεν κατάφερε να βρει την λύση απέναντι στον τρομερό Τέιτουμ, που με 46 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ «σκότωσε» τους Μπακς.

Η εμφάνισή του ήταν συγκλονιστική, εκείνος ηγήθηκε για να μετατραπεί το 50-68 στο 81-85, ωστόσο ο Τζρου Χόλιντεϊ δεν ήταν αυτή τη φορά το στήριγμά του, ο Γκρέισον Άλεν, ο Γουέσλι Μάθιους κι ο Μπρουκ Λόπεζ βρίσκονταν σε άλλο γήπεδο, ο Μπόμπι Πόρτις κι ο Τζορτζ Χιλ το ίδιο κι ο Πατ Κόνατον ήταν ο μοναδικός που πίεσε την άμυνα των Σέλτικς.

Η απουσία του Κρις Μίντλετον (άγνωστο πότε θα επιστρέψει) συνεχίζει να πληγώνει τους πρωταθλητές, κυρίως στο κομμάτι του ροτέισον και της διαχείρισης των λεπτών και του usage rate των Χόλιντεϊ – Αντετοκούνμπο.

Τρομερή εμφάνιση έκανε για τους νικητές ο Τζέισον Τέιτουμ με 46 πόντους (7/15 τρίποντα), αλλά είχε πολύτιμη βοήθεια από Μάρκους Σμαρτ και Τζέιλεν Μπράουν με 21 και 22 πόντους αντίστοιχα.


Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X