Η ΑΕΚ κόντρα στη μεγάλη Λίβερπουλ

Η ΑΕΚ κόντρα στη μεγάλη Λίβερπουλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γεγονός, πως αυτό που λείπει πολύ σε κάθε Ενωσίτη, είναι οι σπουδαίοι αγώνες, οι μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές. Στοιχεία συνυφασμένα με την ιστορία της ΑΕΚ, εδώ και πολλές δεκαετίες. Ιστορίες εντυπωσιακές, με κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού στερεώματος, όπως αυτή που συνέβη μια μέρα σαν σήμερα του 1972.

Η ΑΕΚ για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ κλήθηκε να αντιμετωπίσει την μεγάλη Λίβερπουλ. Την ομάδα του μεγάλου λιμανιού της Αγγλίας, η οποία έθετε τις βάσεις για την απόλυτη κυριαρχία της στα τέλη του ’70 και τις αρχές του ’80. Μια ομάδα με πλειάδα αστέρων, που βέβαια και ήταν ανυπέρβλητο εμπόδιο για την ΑΕΚ.

Η πρώτη αναμέτρηση έγινε σαν σήμερα πριν από 41 χρόνια. Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν στο θρυλικό Ανφιλντ και τα…έχασαν. Ηταν επόμενο, η Λίβερπουλ να πάρει προβάδισμα με δύο γκολ πριν το ημίωρο με τους Μπέρσμπα και Κόρμακ. Και στο φινάλε του ματς, να ολοκληρώσει τη νίκη της πέναλτι του Σμιθ. Δυστυχώς, δεν υπάρχει αναρτημένο στο διαδίκτυο κανένα στιγμιότυπο από εκείνο το ματς.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X