Γκαρσία: «Συζητάμε μόνο για τη νίκη» (VIDEO)

Γκαρσία: «Συζητάμε μόνο για τη νίκη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα ανέφερε ο Λιβάι Γκαρσία πριν τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο στη Θεσσαλονίκη τον Αρη και ο Λιβάι Γκαρσία τόνισε ότι στο μυαλό των παικτών είναι μόνο η νίκη.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο μίλησε στο Novasports.gr για το κλίμα στα αποδυτήρια της Ένωσης μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα λέγοντας μεταξύ άλλων:

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Υπάρχει πολλή θετική ενέργεια, υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα, υψηλές προσδοκίες, έχουμε πάρα πολλές ελπίδες και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το πως περιμένει τον «τελικό» με τον Άρη: «Όλοι γνωρίζουμε ότι το μόνο αποτέλεσμα είναι η νίκη. Τελευταία τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς και ελπίζουμε ότι έχουμε ξεκουραστεί αρκετά για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για το γεγονός ότι έχει σκοράρει σε αυτό το γήπεδο: «Αυτό που θέλω είναι να είμαι καλά, να είμαι υγιής. Όταν σκοράρεις είναι ένα μπόνους, αλλά το σημαντικό είναι να βοηθάω την ομάδα μου με ένα γκολ ή μια ασίστ, αλλά η ομάδα να παίρνει τη νίκη, αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για το πως σκέφτονται στα αποδυτήρια αυτό το ματς: «Το μόνο που ακούω αμέσως μετά το παιχνίδι με τα Γιάννινα είναι ότι θέλουμε τη νίκη. Όλοι σκεφτόμαστε το ίδιο».

Για το γεγονός ότι υπήρχαν προσδοκίες αυτή τη χρονιά: «Μπορώ να καταλάβω την απογοήτευση όλων. Και εμείς είμαστε απογοητευμένοι όπως κύλησε η χρονιά. Ο κόσμος έχει δίκιο, και εμείς τα περιμέναμε διαφορετικά. Αυτή τη στιγμή όπως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

Για το τι ξεχωρίζει στον Άρη: «Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές και αυτό που ελπίζουμε είναι εμείς να είμαστε οι νικητές».

Δείτε όσα δήλωσε ο Λιβάι Γκαρσία.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X