«Πιθανό ο Δέδας να ακολουθήσει τον Ιτούδη στην Φενερμπαχτσέ»

«Πιθανό ο Δέδας να ακολουθήσει τον Ιτούδη στην Φενερμπαχτσέ»
Photo Credits: INTIME

Αρκετές είναι οι πιθανότητες ο Στέφανος Δέδας να ακολουθήσει τον Δημήτρη Ιτούδη στην Φενερμπαχτσέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Φενερμπαχτσέ τα τελευταία χρόνια έχει χάσει την τεράστια δυναμική της και έχει ως μοναδικό στόχο να επιστρέψει στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Η τουρκική ομάδα έχει αποτύχει σε αρκετές περιπτώσεις παικτών και προπονητών με αποτέλεσμα να κοιτάζει την περίπτωση του Δημήτρη Ιτούδη της ΤΣΣΚΑ παρά το συμβόλαιο του έως το 2023. Ωστόσο στο συγκεκριμένο σενάριο εμπλέκεται και ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας.

Όσο εκκρεμεί η κατάσταση του head coach, ισραηλινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως τον Δημήτρη Ιτούδη θα ακολουθήσει στη Φενέρμπαχτσε και ένας εκ των βοηθών του στην ομάδα της Μόσχας, ο Στέφανος Δέδας. Ο Έλληνας κόουτς αν και ξεκίνησε την σεζόν του ως βασικός προπονητής της ΑΕΚ, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της ΤΣΣΚΑ και βάσει των όσων γράφονται ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Κωνσταντινούπολη.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X