Οφρυδόπουλος: «Εχουμε καλό μομέντουμ και αγωνιστικά και ψυχολογικά»

Οφρυδόπουλος: «Εχουμε καλό μομέντουμ και αγωνιστικά και ψυχολογικά»
Photo Credits: INTIME

Οσα ανέφερε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ενόψει του Αρης-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο στη Θεσσαλονίκη τον Αρη για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να τονίζει ότι η ομάδα έχει καλό μομέντουμ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά και τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη γιατί διαφορετικά δεν θα είχε νόημα ο αυριανός αγώνας. Με όλες τις δυσκολίες που έχει περάσει η ομάδα, για τον συγκεκριμένο αγώνα είμαστε στο καλύτερο μομέντουμ και ψυχολογικά και αγωνιστικά».

Για το μικρό διάστημα της προετοιμασίας για το ματς με τον Άρη και που εστιάζει: «Προσωπικά πιστεύω ότι στον μικρό αριθμό ημερών έχει σημασία η φρεσκάδα και η ενέργεια. Το δεύτερο που πρέπει να έχουμε είναι να είναι ξεκάθαρο το αγωνιστικό μας στυλ και το αγωνιστικό σχέδιο μέσα στο γήπεδο».

Για το τι διαφορετικό περιμένει: «Είναι ένα ματς που και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για την Ευρώπη. Έχουμε τον ίδιο στόχο. Δεν μπορείς να μπεις μέσα στο γήπεδο σκεπτόμενος την ισοπαλία. Είναι άστοχο. Φαινόταν ότι θα κατέληγε σε αυτό το παιχνίδι η υπόθεση της Ευρώπης. Θα είναι ένας σημαντικός αγώνας και για τις δύο ομάδες».

Για το τι περιμένει από τον Άρη: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι διαφορετικό. Και ο αντίπαλος έχει χάσει βαθμούς. Έχει καλούς παίκτες και καλή ομάδα και δίκαια βρίσκεται εκεί. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Είμαστε σε καλό μομέντουμ και γιατί δεν δεχόμαστε γκολ στα τελευταία παιχνίδια και γιατί η ανασταλτική μας λειτουργία έχει βελτιωθεί και γιατί οι αντεπιθέσεις των αντιπάλων μας είναι περιορισμένες και γιατί στην ανάπτυξη του παιχνιδιού είμαστε πιο οργανωμένοι και γιατί οι παίκτες μας ατομικά και συνολικά οι γραμμές μας είναι σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή».

Για το τι θα πει στους παίκτες του πριν το ματς: «Έχω μιάμιση μέρα να το σκεφτώ για να πω ό,τι καλύτερο που να είναι και ρεαλιστικό».

Για το αν είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι στην προπονητική του καριέρα: «Θα έλεγα ψέματα επειδή δεν έχω δουλέψει ξανά σε τέτοιο επίπεδο ότι δεν είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι. Φυσικά και είναι το πιο σημαντικό. Είμαστε καλά, δεν νιώθουμε πίεση, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και αυτό δεν το αντλούμε μόνο από τα τελευταία παιχνίδια, αλλά και σε αυτά που χάσαμε δεν ήταν κάποιος αντίπαλος καλύτερος από εμάς στον αγωνιστικό χώρο. Αυτά είναι παρελθόν. Από το τέλος του πρώτου γύρου και μετά πιστεύω ότι είμαστε καλύτερα. Δεν είμαστε τέλεια, τα προβλήματα δεν έχουν φύγει, αλλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι είμαστε στο καλύτερο μομέντουμ στα play offs».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X